رضا اربابی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بعد از كاهش شدید بارندگی ها در چند سال گذشته كه سیستان و بلوچستان به عنوان كم بارش ترین استان كشور معرفی شده بود مردم جنوب این استان بارندگی های خوبی را در مدت چهار روز شاهد بودند.
وی ادامه داد: بیشترین بارندگی در این مدت در روستاهای كتیچ و مسكوتان شهرستان فنوج به ترتیب با 61 و 56 میلی متر، توابع بمپور 50 میلی متر و توابع چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان با 41 میلی متر گزارش شد.
وی افزود: بارندگی های این مدت بیشترین خسارت را به تاسیسات زیربنایی شهرستان های فنوج، نیكشهر، قصرقند و ایرانشهر وارد كرد.
مدیركل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان بسته شدن چندین راه اصلی و فرعی و آبگرفتگی 130 خانه روستایی را از جمله مشكلات به وجود آمده ناشی از سیلاب اخیر برای مردم جنوب این استان ذكر كرد.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان همزمان با وقوع سیلاب از 6 تا 10اسفند در جنوب این استان 528 نفر از مردم شهرستان های سراوان، نیكشهر، فنوج، كنارك، سرباز، چابهار و ایرانشهر توسط نیروهای امدادی هلال احمر در چادر اسكان داده شدند.
رسول راشكی افزود: با توجه به شدت سیلاب علاوه بر اسكان سیل زدگان؛ نیروهای هلال احمر به 645 نفر آسیب دیده نیز خدمات رسانی كردند.
وی توزیع 106 تخته موكت، 120 دستگاه چادر امدادی، 271 تخته پتو، 168 كیلوگرم نایلون، 79 شعله فانوس و والر و 656 قوطی انواع كنسرو را از جمله اقلام توزیع شده میان مردم سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان ذكر كرد.
7316**3213
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۴
زاهدان - ایرنا - مدیركل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: وقوع بارندگی همراه با جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه های فصلی از ششم تا دهم اسفند افزون بر 25 میلیارد ریال به بخش های زیربنایی و كشاورزی جنوب این استان خسارت وارد كرده است.