به گزارش ایرنا، خسرو بهرامی نژاد روز یكشنبه به مناسبت هفته منابع طبیعی در گفت وگو با خبرنگاران افزود: این گیاه با ارزش دارویی دركوههای 14 روستای بخش سندرك میناب ازجمله گرو، تحتان و صحرای گرگ برداشت و به استانهای فارس و آذربایجان غربی ارسال می شود.
وی ادامه داد: در اواخر سال گذشته براثر كم بارشی، تنها مجوز برداشت 30 تن آویشن به تعاونی های فعال محلی میناب داده شد.
وی خاطر نشان كرد: درصورتی كه بارندگی خوب باشد و از برداشت بی رویه جلوگیری شود، امكان برداشت گیاه آویشن دراین شهرستان به 2 برابر هم می رسد.
رییس منابع طبیعی و آبخیزداری میناب اظهار داشت: با هدف كاهش فشار بر روی رویشگاه های طبیعی آویشن دراین منطقه ازاین پس برداشت و فروش این گیاه در زمان مناسب و با مجوز این اداره به مرتعداران محلی داده می شود.
بهرامی نژاد یاد آور شد: فصل بهره برداری از گیاه آویشن در هرمزگان از اول فروردین تا نیمه خرداد بوده وهم اكنون هر كیلو گرم آن در بازار میناب 100هزار ریال به فروش می رسد.
درمان سرفه، درمان سینوزیت، سلامت قلب، درمان مشكل گوارشی، رفع خستگی ، افزایش قوای بدن، تقویت سیستم ایمنی بدن، تسكین التهابات پوستی از خواص این گیاه است.
بیشترین داروهای گیاهی در استان هرمزگان شامل آویشن، آنغوزه، بادام كوهی، بنه، پونه، مور خوش، مور تلخ، كلپوره، لگجی و آلوئه ورا است.
شهرستان میناب به عنوان یكی از 5 قطب مهم كشاورزی استان با 300هزار نفر جمعیت در90كیلومتری شرق بندرعباس مركز هرمزگان واقع شده است.
7194/6048
* آگاهی از آخرین اخبار استان در كانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱
بندر عباس - ایرنا - رییس منابع طبیعی و آبخیزداری میناب گفت: 60 هكتار از رویشگاه طبیعی آویشن این شهرستان بواسطه كاهش بارندگی و خشكسالی سالهای اخیر در معرض خطر نابودی قرار گرفته است.