به گزارش خبرنگار ايرنا، سيد محمد احمدي روز چهارشنبه در جلسه كميته برنامه ريزي براي سايت تخليه زباله سراوان رشت در فرمانداري اظهار كرد: براي انجام كارهاي خوب بايد در كنار هم باشيم ، گرفتن عيب و ايرادهاي همديگر خيلي هنر نيست.
وي با توصيه اين كه دست اندركاران دستگاه ها در شهرستان رشت براي رفع مشكل منطقه سراوان رشت و ساير موضوعات نگاه بخشي نداشته باشند، افزود: درباره مشكل دفن زباله سراوان رشت بايد واقعيت ها را بيان كنيم، اين كه چه اقداماتي انجام گرفته و چه محدوديت هايي داريم بايد بيان شود.
فرماندار شهرستان رشت با اشاره به مشكلات در محل دفن زباله در سراوان رشت خاطر نشان كرد: شيرابه هاي اين محل به محيط زيست آسيب مي رساند، بنابراين رفع مشكلاتي اين چنيني همت همه ما را مي طلبد.
وي با ابراز عذرخواهي از مردم سراوان براي اين معضل متذكر شد:همه بايستي كمر همت را براي رفع مشكلات سراوان و آرامش مردم اين منطقه ببنديم.
احمدي با تاكيد بر اين مطلب كه تصميماتي كه در اين جلسه گرفته مي شود حتما پي گيري هاي لازم را خواهيم داشت، تصريح كرد: اراده بر اين است كه هر كدام از ما با ظرفيت هايي قانوني كه در اختيار داريم براي رفع مشكلات اقدام كنيم.
واگذاري هفت هزار و 500 مترمربع زمين در كنار سايت سراوان به شهرداري رشت براي ايجاد تصفيه خانه، اتصال شيرابه از رمپ به تصفيه خانه، مديريت و كاهش بوي كود آلي، احداث سوله تخمير، روند اجرا و بهره برداري پروژه توسعه آبرساني روستاي سراوان از موارد مورد بحث و بررسي در جلسه كميته برنامه ريزي براي سايت تخليه زباله سراوان رشت بود.
به گزارش ايرنا ، جنگل هاي سراوان رشت با زيبايي هاي شگفت انگيزش، افزون بر سه دهه است كه محلي براي تخليه زباله هاي اين كلانشهر و برخي از شهرهاي اطراف شده، به طوري كه شيرابه هاي ناشي از زباله ها و بوي تعفن آن، موجب رنجش اهالي اين منطقه شده است.
دفع زباله در سراوان رشت، هر چند وقت، موجب اعتراضات مردم منطقه مي شود به طوري كه طي چند روز گذشته تعدادي از اهالي در اعتراض به وضعيت نابسامان دفن زباله، مقابل درب ورودي محل انباشت ايستاده و راه عبور ماشين هاي حمل زباله را بستند اما با حضور مسئولان و بيان قول هايي، بار ديگر عقب نشستند.
پيش از اين نيز سال گذشته مردم در اعتراض به تخليه و دفن غيربهداشتي زباله در سراوان رشت، راه را براي عبور كاميون هاي حمل زباله بسته بودند كه با انجام برخي اقدامات، دست از اعتراض برداشتند.
در زمان حاضر، حجم زيادي از زباله در منطقه سراوان در 17 كيلومتري رشت مدفون شده؛ روزانه نيز 650 تا 750 تن زباله از كلانشهر رشت و 300 تا 400 تن زباله از برخي شهرهاي اطراف گيلان براي دفن به اين محل انتقال داده و هر روز بر حجم زباله افزوده مي شود.
شيرابه هاي ناشي از زباله در محل دفن، به شدت نگران كننده است به گفته برخي از اهالي، شيرابه ها به رودخانه سياهرود (رودخانه اي زيبا در دل جنگل سروان) و در ادامه به رودخانه هاي گوهر رود و زرجوب سرازير مي شود.
7286 /6030
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۲
رشت - ايرنا - فرماندار شهرستان رشت با بيان اين كه معضل دفن زباله در منطقه سراوان رشت سيماي استان گيلان و رشت را دگرگون كرده، اظهار كرد: همه دستگاه هاي مربوطه بايستي در كنار هم دغدغه رفع مشكل اين منطقه را داشته باشند.