به گزارش ايرنا ايرج ثقفي روز چهارشنبه در جلسه شوراي اداري اين شهرستان افزود: بيش از سه هزار ميليارد ريال از اين ميزان سرمايه گذاري براي راه اندازي و توسعه فاز دوم كارخانه طلاي زرشوران و يكهزار و 200 ميليارد ريال نيز در بخش توسعه زير ساخت هاي اين شهرستان سرمايه گذاري مي شود.
وي با اشاره به انجام مقدمات ساخت فاز دوم كارخانه طلاي زرشوران تكاب، بيان كرد: با احداث طرح توسعه كارخانه زرشوران براي بيش از 200 نفر به صورت مستقيم زمينه اشتغال پايدار فراهم مي شود.
وي با بيان اينكه كارخانه طلاي زرشوران يك ظرفيت بزرگ ملي براي توليد و اشتغال محسوب مي شود و بايد روي ريل توسعه قرار گيرد، اظهار كرد: با راه اندازي فازهاي توسعه كارخانه طلاي زرشوران بسياري از مشكلات مربوط به حوزه اشتغال در تكاب رفع شده و گام بزرگي در زمينه توليد ملي و رونق اقتصادي منطقه برداشته مي شود.
وي ادامه داد: بايد از مزاياي اقتصادي كارخانه طلاي زرشوران به منظور توسعه تكاب و اشتغال جوانان بهره برد و مديران كارخانه نيز در اين زمينه بايد اهتمام ويژه داشته باشند.
به گزارش ايرنا، كارخانه طلاي زرشوران تكاب در آبان سال 1393 شمسي با حضور معاون اول رئيس جمهوري و با ظرفيت اسمي سه تن در سال آغاز به كار كرد و اكنون بيش از 470 نفر در اين كارخانه مشغول به كار هستند.
معدن طلاي زرشوران در كنار روستايي به همين نام در تكاب از توابع آذربايجان غربي واقع شده است و با 110 تن ذخيره طلاي خالص بالاترين ظرفيت توليد طلا در كشور را دارد.
شهرستان تكاب داراي 2 معدن بزرگ طلا در مناطق آقدره و زرشوران و بيش از 50 معدن بزرگ سنگ هاي ساختماني و تزئيني است و از اين رو به عنوان يكي از مهمترين قطب هاي معدني كشور شناخته مي شود.
** پنج طرح نيمه تمام تكاب طي سال 97 به بهره برداري مي رسد
فرماندار تكاب گفت: سال آينده پنج طرح عمراني نيمه تمام اين شهرستان از جمله بيمارستان 64 تختخوابي، درمانگاه تخصصي و هتل 2 ستاره اين شهرستان تكميل مي شود.
ايرج ثقفي با اشاره به تخصيص و جذب سرمايه گذاري ها و اعتبارات دولتي براي توسعه زيرساخت هاي تكاب در سال آينده، اضافه كرد: 200 ميليارد ريال اعتبار تخصيص يافته براي آسفالت جاده هاي تكاب از جمله محورهاي شاهين دژ، تخت سليمان و دندي جذب شده و اوايل سال آينده عمليات اجرايي آنها آغاز مي شود.
وي با اشاره به آسفالت ريزي جاده هاي روستايي تكاب به ميزان 20 كيلومتر در سال آينده، بيان كرد: با توجه به سرمايه گذاري 400 ميليارد ريالي دولت تدبير و اميد در بخش گازرساني به روستاهاي تكاب در حال حاضر عمليات گازرساني به 40 روستاي تكاب در حال اجراست و تا پايان سال 1397 شمسي بيش از 80 درصد آنها به بهره برداري مي رسد.
وي افزود: تكاب با توجه به ظرفيت هاي بي بديل در زمينه هاي معدن، گردشگري و كشاورزي، مستعد سرمايه گذاري هاي كلان است و نبايد اين فرصت براي توسعه شهرستان از بين برود.
به گزارش ايرنا در 2 سال گذشته بيش از 50 كيلومتر از جاده هاي روستايي تكاب آسفالت ريزي و به 14 روستاي تكاب نيز گازرساني شده است؛ اين شهرستان با 80 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع شده است.
7514/3093/3072
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۸
مهاباد- ايرنا- فرماندار تكاب با اشاره به تكميل طرح هاي عمراني نيمه تمام اين شهرستان در سال آينده، گفت: سال آينده بيش از چهار هزار و 200 ميليارد ريال در بخش هاي مختلف اين شهرستان سرمايه گذاري مي شود.