بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: پیگیری ‌ها در استان ضعیف است و پیگیری مسائل از سوی استاندار نشان می‌دهد مدیران نتوانسته اند آنگونه كه شایسته است مسائل و موضوعات را مورد پیگیری قرار دهند.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی محمدمهدی مروج الشریعه امروز (پنجشنبه) در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان افزود: نباید تمامی مسائل را مقام عالی دولت در استان به عنوان استاندار مورد پیگیری قرار دهد.
وی بیان كرد: برای حل مشكلات واحدهای تولیدی در استان لازم است تا نمایی روشن از وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی داشته باشیم.
مقام عالی دولت در استان گفت: اتاق بازرگانی با رویه‌ای كه در تحقیقات از واحدهای تولیدی در شهرك‌های صنعتی انجام داده، همان تحقیقات را برای بخش معدن نیز به انجام رسانده و بعد در مسائل كشاورزی و فرآوری محصولات كشاورزی نیز همان رویه را مورد استفاده قرار دهد.
وی اظهار كرد: فلسفه وجودی شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی این است كه آن دسته از كارآفرینان بعد از مراجعه به ادارات و مراجع مختلف و عدم دریافت پاسخ مناسب، به این شورا مراجعه كنند كه تنها مأمن آنها نیز اتاق بازرگانی است.
مروج ‌الشریعه با اشاره به اینكه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، پارلمان بخش خصوصی هر منطقه است كه فعالان اقتصادی در آن صاحب نقش اساسی و اصلی هستند تصریح كرد: این شورا فرصتی است برای فعالان بخش خصوصی كه باید بیش از پیش تقویت شود چرا كه منافع آن نصیب كارآفرینان خواهد شد.
وی به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در خصوص حمایت از واحدهای تولیدی اشاره كرد و گفت: براساس این مصوبه با ارزش، چنانچه واحد تولیدی دچار مشكل مالی شده و بانك عامل در استان پرداخت تسهیلات را انجام ندهد و در صورتی كه مستندات و توجیهات بانك از سوی استاندار پذیرفته نشود با تشخیص استاندار بانك مركزی راسا تسهیلات مورد نیاز را پرداخت خواهد كرد.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینكه این قانون از مترقی‌ترین قوانینی است كه تاكنون وجود داشته ‌است افزود: كمیسیونی مسلط، سالم و بی‌طرف با محوریت بخش خصوصی تشكیل خواهد شد و مشكلات واحدهای تولیدی در این زمینه مورد بررسی قرار گرفته و احكام مورد نیاز نیز صادر خواهد شد.
وی گفت: همه اجزای سه قوه در شورای گفت ‌و گوی دولت و بخش خصوصی حضور دارند تا مشكلات بخش خصوصی رفع شود و همه ملزم به شركت در این شورا هستند.
مروج الشریعه با تأكید براین‌ كه باید تكلیف واحدهای تعطیل مشخص شود اظهار كرد: برخی واحدهای تولیدی به دلیل تغییر تكنولوژی، منسوخ شده اند كه نباید این واحدها را به عنوان واحد تعطیل بیان كرده و در آمار و اطلاعات لحاظ نمود.
وی ضمن انتقاد از برگزاری صوری جلسات گفت: اگر قرار باشد جلسات به تصمیمات درست و كاربردی منجر نشود قطعا همه زیان كرده و در این زمینه مسئول خواهیم بود.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینكه تامین منابع مالی مورد نیاز از جمله مشكلات برخی واحدهای تولیدی است افزود: برخی واحدهای تولیدی نیز دارای مشكل مدیریتی هستند كه قطعا سوء مدیریت در این واحدها باید مورد توجه قرار گیرد.
وی استفاده از ظرفیت های سرمایه گذاری در استان را مورد تاكید جدی قرار داد و گفت: به عنوان نمونه در خوسف ظرفیت تولید گل نرگس قابل توسعه است كه در این خصوص با سفیر ایران در فرانسه مكاتبه ای داشتم تا برندهای تولید عطر و ادكلن را معرفی كرده و با سفر به خراسان جنوبی در این امر مشاركت كنند.
مروج الشریعه با بیان اینكه علاوه بر مدیران، فعالان اقتصادی نیز باید به قوانین و مقررات احاطه داشته باشند افزود: لازم است مسئله معافیت مالیاتی به صورت شفاف و روشن برای همه بیان شود تا بتوانند از این ظرفیت استفاده كنند.
3028