به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، معصومه ابتكار روز شنبه در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه همكاری مشترك میان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات در محل این وزارتحانه در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر بیش از 50 درصد دانشجویان را دختران و 27 درصد اعضای هیات علمی در وزارت خانه های بهداشت و علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات را بانوان تشكیل می دهند.
وی تصریح كرد: این آمارها نشان می دهد كه زنان پیشرفت های خوبی در سال های اخیر در بخش های مختلف به ویژه در حوزه های علمی داشته اند و این موضوع آینده روشن برای حوزه زنان و خانواده ترسیم می كند.
ابتكار ادامه داد: هدفگذاری رئیس جمهوری برای پست های مدیریتی در دولت در چهار سال آینده نیز یكی از برنامه ها برای حوزه زنان است كه براساس این ابلاغیه رئیس جمهوری، حدود 30 درصد از پست های مدیریتی در سطوح عالی و میانی در وزارتخانه ها باید در اختیار بانوان توانمند و با پتانسیل بالا قرار گیرد.
وی ابراز امیدواری كرد این هدفگذاری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات هم به اجرا برسد چون بانوان فعال در این وزارتخانه ، ظرفیت های بیشتری دارند و می توان با سرعت بیشتری پست های مدیریتی را در اختیار این افراد قرار داد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: خوشحالیم كه با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعلات، در عرصه های مطالعاتی و پژوهشی به ویژه تحقیقات و مطالعات كاربردی هم افزایی داشته باشیم تا در اجرای سیاست های مربوط به خانواده نیز از آنها بهره ببریم.
وی آموزش مهارت های ارتباطی و حقوقی در زندگی دانشجویان دختر را به عنوان یك مبحث مهم دیگر دانست و گفت: امیدواریم این مهارت ها بتواند در ایجاد خانواده های سالم و شكوفا برای دانشجویان بسیار مفید و موثر واقع شود.
ابتكار اضافه كرد: امیدواریم بتوانیم جهت گیری ها را به سمت مهارت های اشتغال دانشجویان دختر پیش ببریم چون میزان بیكاری دختران تحصیلكرده ما بیش از دو تا سه برابر پسران است و امیدواریم در این زمینه هم همكاری خوبی با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، تفاهمنامه همكاری مشترك میان معصومه ابتكار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات وفناوری اطلاعات امروز شنبه در محل این وزارتخانه امضا شد.
این تفاهمنامه در قالب هفت ماده است كه در آن آمده است: تحقق توسعه پایدار و متوازن مستلزم بهره گیری مطلوب از ظرفیت ها، منابع و امكانات موجود و نیز بسترسازی و فراهم كردن فرصت ها و شرایط لازم توسط دستگاههای سیاستگذاری و برنامه ریزی است و در راستای تحقق بندهای ٢ و ١٣ سیاست های كلی خانواده ابلاغیه مقام معظم رهبری و ماده ١٠١، ١٠٢، ٨٠، ٦٦ و ٦٤ قانون برنامه ششم توسعه و مواد منشور حقوق شهروندی این تفاهم نامه امضا شده است.
موضوع این تفاهم نامه نیز توسعه فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی راهبردی و كاربردی حوزه زنان و خانواده متناسب با نیازهای موجود كشور؛ به تفكیك مناطق جغرافیایی مختلف و لایه های جمعیتی، زنان خانه دار، دانشجو، پژوهشگر، هیات علمی، كارآفرین، سرپرست خانوار، دارای معلولیت و زنان مبتلا به بیماری های خاص است.
اجتمام ** 7268 ** 1418
** آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۲
تهران - ایرنا - معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: با اقداماتی كه از سوی دولت و وزارتخانه های مختلف برای پیشرفت حوزه زنان و خانواده انجام می شود، نشان می دهد كه آینده حوزه زنان و خانواده روشن است.