اروميه- ايرنا- مدير پايانه مرزي بازرگان با اشاره به اينكه اين پايانه طي سال گذشته پس از بندر شهيد رجايي رتبه دوم ترانزيت كشور را كسب كرده است، گفت: در اين مدت حدود سه ميليون تن انواع كالا از طريق اين پايانه مرزي ترانزيت شد.

جابراكبرپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه اين ميزان كالا از طريق بيش از 161 هزار دستگاه كاميون ترانزيت شده است، افزود: سال گذشته ميزان تردد كاميون از اين مرز به 278 هزار و 461 دستگاه رسيد.
به گفته وي مواد سوختي، آهن آلات، مواد اوليه كارخانجات، ماشين آلات صنعتي و انواع خودرو از جمله كالاهاي ترانزيتي وارد شده به كشور از طريق اين پايانه مرزي بوده است.
وي ادامه داد: اين كالاها از طريق مرز‌هاي شرقي و شمال شرقي كشور از جمله مرز‌هاي لطف آباد، سرخس، دوغارون، آستارا و اينچه برون از كشور خارج شده است.
به گزارش ايرنا در صورت تكميل زيرساخت هاي لازم، آذربايجان غربي با سه پايانه مرزي بازرگان، سرو و رازي در مرز مشترك با تركيه، پايانه مرزي پلدشت در مرز مشترك با جمهوري خودمختار نخجوان و پايانه مرزي تمرچين در مرز مشترك با عراق به يكي از قطب هاي ترانزيت كشور در مرزهاي زميني تبديل مي شود.
پايانه مرزي بازرگان كه دروازه ورود ايران به كشورهاي اروپايي به شمار مي رود در فاصلهٔ يك كيلومتري شهر بازرگان واقع در شهرستان ماكو از توابع آذربايجان غربي قرار دارد؛ اين گمرك در سال ۱۳۰۵ شمسي راه اندازي شده و تنها مرز ۲۴ ساعته و بين‌المللي مابين ايران و تركيه است.
7132/3072