كرمانشاه - ایرنا - مدیركل استاندارد كرمانشاه با اشاره به وجود 76 جایگاه فعال گاز سی ان جی (CNG) در استان گفت: فرآیند استانداردسازی 74 جایگاه از این تعداد تاكنون انجام شده است.

محمودرضا نیازی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: 13 جایگاه عرضه سوخت سی ان اجی كه قبل از این به علت رعایت نكردن الزام های استاندارد و در راستای تأمین ایمنی و سلامت شهروندان و جلوگیری از بروز حوادث احتمالی، گاز آنها قطع شده بود با شروع فرآیند استانداردسازی، دوباره به چرخه عرضه سوخت بازگشتند.
وی همچنین به كنترل مستمر جایگاه‌های توزیع سوخت گاز طبیعی اشاره و خاطرنشان كرد: طبق قانون باید جایگاه‌های سوخت گاز طبیعی به صورت دوره‌ای مورد كنترل و بازرسی قرار گیرند.
نیازی افزود: استفاده از گاز CNG در خودروها از جمله سیاست‌ها و برنامه‌های دولت برای كاهش مصرف بنزین و كنترل آلودگی هوا است كه بهره‌مندی از این نعمت خدادادی با وجود مزیت‌ها و فوایدی كه دارد نیازمند بررسی‌های دوره‌ای تجهیزات گازسوز به ‌ویژه جایگاه های سی ان جی است.
مدیركل استاندارد كرمانشاه در ادامه قطع گاز جایگاه‌های CNG غیراستاندارد را امری ضروری برشمرد و گفت: قطع گاز این جایگاه ها كه به لحاظ درجه خطرآفرینی دارای وضعیت بحرانی هستند، با هماهنگی شركت ملی گاز در دستور كار اداره كل استاندارد استان قرار دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر جایگاه های عرضه سوخت، مخازن CNG نصب ‌شده بر روی خودروهای دوگانه سوز نیز از جمله تجهیزات پراهمیت و دارای ضریب حساسیت و ایمنی بسیار بالاست كه با توجه به تحمل فشار بالای كاری، باید در فواصل زمانی معین مورد بازرسی‌های چشمی، آزمون‌های هیدرواستاتیك و در صورت لزوم و حسب تشخیص شركت بازرسی كننده، مورد آزمون‌های تكمیلی قرار بگیرد.
نیازی همچنین با اشاره به اینكه به منظور ایمنی و جلوگیری از خطرات ناشی از انفجار سیلندرهای تحت فشار خودروهای گازسوز، این مخازن هر سه سال یكبار باید مورد ارزیابی تكمیلی قرار گیرند، گفت: این خودروها قبل از ورود به مراكز معاینه فنی باید تست مخزن را در مراكز بازرسی CNG انجام داده و سپس نسبت به دریافت معاینه فنی اقدام كنند.
استان كرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای 32 شهر و 2 هزار و 622 روستا است.
7458/8066