«مجتبي جوهري» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در حال حاضر اختلافاتي بين دو فدراسيون كشتي و فدراسيون بين المللي زورخانه اي در رابطه با نحوه اداره كشتي پهلواني در سطح بين المللي وجود دارد كه در اين رابطه جلسات مختلفي را با رسول خادم و محسن مهرعليزاده براي حل اين مشكل برگزار كرديم.
وي در عين حال افزود: برخي كمبودها و ضعف هاي فدراسيون پهلواني و زورخانه اي با پيگيري و همكاري فدراسيون كشتي مرتفع شد و در عين حال بر اساس آيين نامه فدراسيون، ورزشكاري كه كشتي پهلواني مي گيرد بايد در ورزش زورخانه اي نيز فعاليت داشته باشد.
جوهري ادامه داد: همچنين بر اساس توافق صورت گرفته با فدراسيون كشتي، ما متولي اين رشته در سطح كشور بر اساس آيين نامه هاي مصوب هستيم و ورزشكاران و يا كشتي گيراني كه علاقمند به كشتي پهلواني هستند را آموزش زورخانه اي مي دهيم تا بتوانند در رشته پهلواني نيز فعاليت داشته باشند.
جوهري همچنين به استعفاي رسول خادم از فدراسيون كشتي اشاره و ابراز اميدوار كرد كه با بازگشت وي به كشتي، همكاري ميان اين فدراسيون و فدراسيون پهلواني و زورخانه اي ادامه داشته باشد.
او گفت كه كشتي پهلواني و زورخانه اي رشته اي مستقل و جدا از كشتي هاي آزاد و فرنگي است و فعاليت خود را براساس آيين نامه هايي كه تدوين كرده ايم ادامه خواهد داد.
رييس فدراسيون پهلواني و زورخانه اي تصريح كرد: اين رشته اكنون شرايط خوبي ندارد و اميدوارم در آينده با همكاري وزارت ورزش و جوانان، كميته ملي المپيك و فدراسيون كشتي، رشته هاي زورخانه اي و كشتي پهلواني، آينده روشني داشته باشد و از اين مظلوميت رهايي يابد.
رييس فدراسيون پهلواني و زورخانه اي با اشاره به برگزاري چهارمين دوره بازي هاي همبستگي كشورهاي اسلامي كه ارديبهشت ماه در باكو پايتخت جمهوري آذربايجان برگزار شد، افزود: تيم زورخانه اي ايران با كسب 6 مدال طلا و يك نقره پرافتخارترين تيم كشورمان در بازي هاي كشورهاي اسلامي بود و ضمن آنكه تيم ايران در رقابت هاي قهرماني آسيا در فيليپين نيز عنوان نخست را كسب كرد.
وي همچنين با اشاره به اينكه تقويم برنامه ها و مسابقات فدراسيون در سال 97 تنظيم شده است، گفت: اين فدراسيون آمادگي ميزباني مسابقات قاره اي، بين المللي و جهاني را در استان هاي مختلف دارد و در همين راستا قرار است با محسن مهرعليزاده رييس فدراسيون بين المللي زورخانه اي جلسه اي داشته باشيم.
جوهري همچنين در خصوص عملكرد فدراسيون طي يك سال گذشته گفت: با توجه به مطالعات و شناختي كه از اين رشته داشتيم، موضوع تدوين آيين نامه مدوني كه در گذشته در سطح كشور و بين الملل تفاوت هايي با هم داشتند را در دستور كار قرار داديم، چرا كه اعتقاد داشتيم ايران مرجع اين رشته قديمي است و قوانين، مقررات و ضوابط بايد از طريق ايران به ساير كشورها توسعه يابد.
وي اظهار داشت: طي يك سال گذشته براي تدوين آيين نامه مسابقات ورزش هاي زورخانه اي و كشتي پهلواني با مشورت و همفكري قهرمانان، پيشكسوتان، دانشگاهيان و كارشناسان بررسي هاي لازم انجام شد تا اين رشته علمي تر، اصولي تر و با رعايت اصالت آن برگزار شود كه هم اكنون مراحل نهايي خود را مي گذارند.
جوهري همچنين از راه اندازي بانك اطلاعات فعالان رشته پهلواني و زورخانه اي در سطح كشور خبر داد و گفت: در اين سايت، اطلاعات همه ورزشكاران، مربيان، داوران، مرشدان و حتي پيشكسوتان و كهنه سواران اين رشته ثبت شده و براساس شاخص هاي مورد نظر به ورزشكاران امتيازات لازم داده مي شود. اين امتيازات جايگاه آنها را مشخص مي كند و تاكنون يك هزار نفر در اين بانك اطلاعات ثبت نام كرده اند.
وي استاندارد سازي ادوات و تجهيزات رشته زورخانه اي را از ديگر اهداف و برنامه هاي فدراسيون اعلام كرد و يادآور شد: زورخانه اي، رشته اي است قدرتي و غير هوازي كه در آن استقامت و سرعت حرف اول را مي زند و به همين منظور نحوه استفاده، وزن ادوات و تجهيزات و ساير موارد براي رده هاي مختلف سني در آيين نامه مشخص و استاندار سازي شده است.
رييس فدراسيون پهلواني و زورخانه اي همچنين از بكارگيري نرم افزاري همانند ويدئو چك در مسابقات زورخانه اي در سال جاري خبر داد و گفت: داوري برخي از رشته هاي زورخانه اي همانند چرخ تيز بسيار سخت است كه همواره با اعتراضاتي همراه بود و به همين دليل با طراحي اين نرم افزار مي توان همزمان با اعتراضات صورت گرفته، فيلم مسابقه را مورد بازبيني قرارداد.
جوهري از هدفگذاري براي تربيت 5 هزار مربي و داور نيز خبر داد و گفت: از سال گذشته اين كار آغاز شده كه تاكنون يك هزار و 300 داور و مربي آموزش هاي لازم را فرا گرفته اند و اين كار براي دستيابي به هدف 5 هزار مربي و داور ادامه خواهد داشت.
ورزشي**1067**1597
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۳
تهران - ايرنا - رييس فدراسيون پهلواني و زورخانه اي گفت: اميدوارم «رسول خادم» به فدراسيون كشتي بازگردد تا همكاري كه بين دو فدراسيون براي تقويت اين رشته در پيش گرفته شده بود ادامه يابد.