به گزارش ايرنا امير عيسي زاده در حاشيه بازديد از اين كارخانه افزود:كارخانه آوان طب با سرمايه گذاري بخش خصوصي مراحل پاياني ساخت و نصب تجهيزات را طي مي كند و پيش بيني مي شود ارديبهشت ماه به بهره برداري برسد.
وي افزود:كارخانه طب كار در دزفول تنها توليدكننده 2 دستگاه جراحي در كشور و تنها شركت دانش بنيان توليدكننده دستگاه هاي جراحي در استان خوزستان است كه بهره برداري از آن در راستاي تحقق شعار سال و حمايت از كالاي ايراني و نيز اشتغال جوانان موثر است.
عيسي زاده افزود:اين كارخانه تنها توليدكننده ابزار جراحي خاص در منطقه مي باشد كه مشابه محصولات آن فقط در آمريكا و آلمان توليد مي شود.
مدير كارخانه آوان طب نيز روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه با راه اندازي اين كارخانه 120 نفر مشغول كار مي شوند شد گفت:تا راه اندازي كامل اين واحد حدود 100 ميليارد ريال هزينه خواهد شد.
احسان ورشوساز افزود:گروه موسس آوان طب در سال 69 فعاليت خود را در زمينه طراحي و تعمير تجهيزات پزشكي آغاز و در سال 73 براي نخستين بار در ايران موفق به ساخت دستگاه الكتروسرجري با مدل GHV-175 شد كه در همان سال جراحي ديسك با استفاده از اين دستگاه با موفقيت در اهواز انجام شد.
ورشوساز افزود:اين گروه از سال 75 با تغيير نام تحت عنوان شركت آوان طب به فعاليت خود ادامه داد و در سال 90 براي نخستين بار در جهان پس از كشور آمريكا تكنولوژي (SMART ABLATION(COBLATION توسط اين شركت با دانش بومي توليد شد.
با راه اندازي خط توليد تجهيزات پزشكي در دزفول طيف گسترده اي از دستگاه هاي الكتروسرجري ،لوازم جانبي وپك هاي استريل اتاق عمل در اين كارخانه طراحي ،توليد و صادر مي شود.
7278/6068
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶
دزفول - ايرنا - سرپرست فرمانداري دزفول اعتبار هزينه شده براي راه اندازي كارخانه توليد تجهيزات پزشكي اين شهرستان را تاكنون 60 ميليارد ريال عنوان كرد و گفت:اين كارخانه مراحل پاياني راه اندازي را طي مي كند.