بيمارستان 205 تختخوابي تنكابن كه كار ساخت آن از سال 91 آغاز شده تنها بيمارستان فوق تخصصي غرب مازندران است كه با گذشت 6 سال هنوز به بهره برداري نرسيده است.
اين بيمارستان در زميني به مساحت 16 هزار و 735 متر مربع ساخته مي شود و براي آن هشت تخت جراحي قلب ، چهار تخت آي سي يو قلب باز ، شش تخت سي سي يو و هشت تخت آنژيوگرافي پيش بيني شده كه با بهره برداري از آن بسياري از مشكلات بيماران منطقه برطرف مي شود.
استاندار مازندران نيز اخيرا در بازديد از اين بيمارستان خواستار تسريع در احداث اين پروژه از سوي پيمانكار شده بود و از فرمانداري ويژه شهرستان تنكابن نيز خواسته بود تا به صورت هفتگي گزارشي از روند اجرايي آن در اختيار استانداري قرار دهد.
محمد اسلامي همچنين قرار بود موضوع عدم پيشرفت اين پروژه را با وزير راه و شهرسازي درميان گذارد تا مشكلات آن هر چه سريع تر برطرف گردد.
هم اكنون پيشرفت فيزيكي اين بيمارستان حدود 70 درصد است و برآورد اوليه براي تخصيص اعتبار جهت احداث آن 50 ميليارد تومان اعلام شده بود.
با توجه به كمبود بيمارستان دولتي در تنكابن و جوابگو نبودن بيمارستان موجود، افتتاح هرچه سريعتر بيمارستان فوق تخصصي 205 تختخوابي اين شهرستان از مطالبات اصلي مردم است ، مطالبه اي كه بارها و بارها از سوي خبرگزاري جمهوري اسلامي عنوان شده است.
يك شهروند تنكابني با گلايه نسبت به طولاني شدن روند احداث بيمارستان فوق تخصصي 205 تختخوابي ، گفت : متاسفانه اين بيمارستان با گذشت 6 سال هنوز به بهره برداري نرسيده است و مسئولان زمان افتتاح آن را هر سال به عقب مي اندازند.
خسرو سيف اله زاده در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : راه اندازي اين بيمارستان از مطالبات اصلي مردم منطقه است تا مجبور نباشند بيماران خود را براي بستري و درمان به مراكز درماني استان هاي همجوار منتقل كنند.
وي اظهار داشت : خوشبختانه در سال هاي اخير شاهد تجهيز امكانات بيمارستان شهيد رجايي تنكابن و همچنين احداث خانه هاي بهداشت در اين شهرستان بوديم كه جاي تقدير و تشكر دارد اما نبود بيمارستان فوق تخصصي مردم اين شهر را رنج مي دهد.
اين شهروند با بيان اينكه مردم شهرستان تنكابن در انتخابات رياست جمهوري گذشته بيشترين راي را به دكتر روحاني داده اند ، خاطرنشان كرد : انتظار داريم دولت نگاه ويژه اي به اين شهرستان داشته باشد و با تخصيص اعتبار ، برخي از پروژه هاي نيمه تمام همچون بيمارستان را به اتمام برساند.
وي يادآور شد : مسئولان مرتبط با پروژه بيمارستان 205 تختخوابي نيز به طور مستمر پيگير اين پروژه باشند تا هر چه زودتر به بهره برداري برسد تا ازرنج بيماران منطقه كاسته شود.
مدير شبكه بهداشت و درمان تنكابن در حاشيه بازديد از بيمارستان فوق تخصصي 205 تختخوابي اين شهرستان به خبرنگار ايرنا گفت : براي اتمام اين پروژه ملي بايد حداقل 10 گروه كاري در اينجا مشغول به كار باشند اما متاسفانه تنها چهار نفر در اين ساختمان عظيم حضور دارند و طبقات را موزاييك كاري مي كنند.
نيما نژادمقدم با انتقاد از روند كند احداث اين بيمارستان ، افزود : بر اساس قولي كه پيمانكار اين پروژه به استاندار داده قرار است در سال 97 كار ساخت آن به اتمام برسد اما با اين تعداد كارگر بعيد مي دانم امسال هم به بهره برداري برسد.
وي اظهار داشت : از پيمانكار انتظار داريم كه تعداد نيروها را چندين برابر كند تا روند كند ساخت اين بيمارستان تسريع گردد.
به گفته نژادمقدم ، خوشبختانه اقدامات خوبي در زمينه بهسازي و زيرسازي راه دسترسي به اين بيمارستان و همچنين انتقال شبكه توزيع برق توسط دستگاه هاي مربوطه شهرستان صورت گرفته تا مشكلات اجرايي اين بيمارستان به حداقل برسد.
وي يادآور شد : با افتتاح و راهاندازي اين بيمارستان به طور يقين بيشتر نيازهاي اساسي بهداشت و درمان مردم غرب مازندران و شرق گيلان تامين خواهد شد.
فرماندار ويژه تنكابن نيز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : بيمارستان فوق تخصصي 205 تختخوابي در دست ساخت اين شهرستان از پروژه هاي بسيار مهم و اولويت داري است كه بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازي قرار بود در سال گذشته به بهره برداري برسد كه متاسفانه اين اتفاق صورت نگرفت.
سيد امير حسيني جو با بيان اينكه روند اجرايي اين پروژه ملي بسيار ضعيف است ، اظهار داشت : پيشرفت فيزيكي اين پروژه تا قبل از سال جديد 65 درصد بود و اميدواريم طبق قولي كه داده شده در بهمن ماه سال 97 به بهره برداري برسد.
به گفته وي ، با پيگيري هاي صورت گرفته مبلغ 45 ميليارد ريال اعتبار مجددا براي اين پروژه در نظرگرفته شده است.
حسيني جو خاطرنشان كرد : اين بيمارستان به دليل آنكه داراي مركز جراحي قلب باز در غرب استان است از اهميت ويژه اي برخوردار بوده و بايد هر چه سريعتر به بهره برداري برسد.
وي خواستار تسريع در روند اجراي پروژه بيمارستان فوق تخصصي 205 تختخوابي تنكابن از سوي پيمانكار شد.
شهرستان 165 هزار نفري تنكابن در غرب مازندران واقع است.
/1602/7513/1899
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۸
نوشهر – ايرنا – جمعي از شهروندان و مسولان در تنكابن خواستار تسريع در ساخت پروژه ملي بيمارستان فوق تخصصي 205 تختخوابي اين شهرستان شدند.