تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۲

كرمان - ايرنا - سرپرست پارك علم و فناوري استان كرمان گفت: پارك علم و فناوري از برگزاري استارت آپ ها حمايت مالي و زيرساختي انجام خواهد داد و اين ظرفيت ها در دانشگاه تحصيلات تكميلي و صنعتي پيشرفته مهيا شده است.

مسعود تركزاده ماهاني روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بايد به سمت كسب و كارهاي جديد كه نياز به سرمايه گذاري پايين دارند برويم و استارت آپ ها در اين زمينه راهگشا هستند.
وي تصريح كرد: اشتغال زايي دانش بنيان در كشور ضروري است و آماده تربيت تسهيلگران كسب و كارهاي نوپا در حوزه هاي مختلف هستيم.
رئيس پارك علم و فناوري استان كرمان بيان كرد: شركت هاي دانش بنيان با تقويت فرهنگ كارآفريني به اقتصاد كشور كمك مي كنند و آن را در برابر فشارهاي بيروني و خارجي مقاوم مي سازند.
وي تاكيد كرد: تربيت تسهيلگران در حوزه كسب و كار استان اهميت بسيار در موفقيت آن دارد كه بايد توجه ويژه به اين مبحث داشته باشيم.
وي با اشاره به تاسيس صندوق پژوهش و فناوري استان كرمان اظهار داشت: اين صندوق براي توسعه تجاري سازي فناوري به واحدهاي فناور و شركت هاي دانشگاهي خدمات ارائه مي دهد.
تركزاده ماهاني افزود: مراكز رشد وابسته به پارك علم و فناوري در استان كرمان روند افزايشي دارد و در حال حاضر در شهرهاي كرمان، زرند، رفسنجان، سيرجان و بم فعال هستند.
وي با اشاره به شكل گيري فرهنگ كارآفريني و خلاقيت از سنين پايين بيان كرد: با بخش خصوصي جهت راه اندازي پارك كودك و نوجوان مذاكره كرده ايم تا پارك كودك و نوجوان و پارك فناوري هرچه سريعتر راه اندازي شوند.
استارت ‌آپ به شركت ‌هاي نوپايي گفته مي ‌شود كه با يك ايده‌ ساده و اوليه آغاز به كار مي‌ كنند و به سرعت رشد مي ‌يابند و به درآمد مي ‌رسند.
پارك علم و فناوري استان كرمان سال ۱۳۸۶ در راستاي برنامه‌هاي توسعه‌ي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در مجموعه دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفت كرمان تاسيس شده است.
7437/ 5054