به گزارش سه شنبه وزارت نفت، سعید مومنی افزود: پارسال به بیش از 2 هزار واحد صنعتی گازرسانی شد و با توجه به سرمایهگذاری بخش خصوصی و بانكها تلاش میشود به تدریج واحدهای صنعتی بیشتری به شبكه گاز متصل شوند.
وی تصریح كرد: گازرسانی به صنایع، افزون بر اینكه ارزش افزوده خوبی برای كشور دارد، تاثیری بسزا بر حفظ محیط زیست میگذارد و با توجه به سرمایهگذاری انجام شده، این فرآورده جایگزین فرآوردههای نفتی در این كارخانهها میشود.
این مسوول با اشاره به سهم بالای گاز در سبد انرژی كشور افزود: شركت ملی گاز با تامین 70 درصدی انرژی مورد نیاز جامعه در میان بخشهای دیگر پیشتاز است.
مدیر گازرسانی شركت ملی گاز ادامه داد: به طور تقریبی، همه نیروگاههای كشور و صنایع بزرگ مانند فولاد، پتروشیمی و كارخانههای سیمان برای تامین انرژی خود از گاز استفاده میكنند.
مومنی یادآور شد: با توجه به اقدامهای دولت یازدهم و دوازدهم و برنامههای وزارت نفت بهمنظور بهرهبرداری از فازهای پارس جنوبی، میزان تولید روزانه گاز امروز به 850 میلیون مترمكعب رسیده است.
به گزارش ایرنا، میزان تولید گاز در كشور پس از راه اندازی فازهای جدید پارس جنوبی به حدود هشت میلیارد مترمكعب در روز رسیده است كه بخش زیادی از آن به مصرف بخش خانگی اختصاص دارد.
بر اساس برنامه ریزی انجام شده، تا پایان دولت دوازدهم، به 17 میلیون و 744 هزار خانوار شهری و پنج میلیون و 380 هزار خانوار روستایی در كل كشور گازرسانی میشود.
در آغاز دولت یازدهم 2 میلیون و 296 هزار خانوار روستاهای كشور (55 درصد) از گاز بهره مند بودند كه در آغاز دولت دوازدهم به سه میلیون و 884 هزار خانوار رسید و پیشبینی میشود تا پایان دولت دوازدهم این میزان به پنج میلیون و 380 هزار خانوار برسد.
اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام*2022*1961*
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۵
تهران- ایرنا- مدیر گازرسانی شركت ملی گاز گفت: بر اساس مصوبه هیات دولت با هدف توسعه گازرسانی در كشور، واحدهای صنعتی میتوانند برای بهرهمندی از نعمت گاز تا سقف 2 میلیارد و 400 میلیون ریال یارانه بگیرند.