به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومي استانداري يزد، محسن صادقيان در نشست همانديشي برنامه هاي هفته يزد جهاني افزود: هدف اصلي همايش يزد جهاني استفاده حداكثري از نقاط قوت استان در خصوص جذب گردشگر داخلي و خارجي و معرفي جاذبه هاي سرمايه گذاري است.
وي ادامه داد: براي معرفي يزد جهاني بايد از همه ظرفيت ها و توانمدي هاي شهر و مشاركت بخش خصوصي كمك گرفت.
وي اضافه كرد: 2 بازه زماني براي جشنواره هفته يزد در تيرماه و براي همايش هفته يزد در اواخر دي و اوايل بهمن ماه در نظر گرفته شده است.
در نشست همانديشي برنامه هاي هفته يزد جهاني مديران كل حوزه عمراني و دستگاه هاي اجرايي مرتبط با گردشگري بخش هاي خصوصي ميراث فرهنگي و گردشگري و رئيس دانشگاه يزد حضور داشتند.
كميته ميراث جهاني سازمان يونسكو 18 تير ماه در چهل و يكمين نشست خود در كراكوف لهستان، 200 هكتار از بافت تاريخي شهر يزد را در فهرست ميراث جهاني ثبت كرد.
با توجه به غناي استان يزد از لحاظ بناهاي تاريخي، فرهنگي تاكنون پنج اثر فاخر آن در فهرست جهاني ميراث به ثبت رسيد كه پيش از اين باغ هاي دولت آباد يزد و پهلوان پور مهريز و قنات هاي زارچ و حسن آباد ثبت جهاني شد.
استان يزد 2 هزار و 270 هكتار بافت تاريخي و 6هزار و 500 اثر تاريخي دارد كه از اين تعداد تاكنون، يكهزار و 850 اثر به ثبت ملي رسيده است.
يزد در كنار استان هاي فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلايي گردشگري ايران، مقصد اول گردشگران خارجي و اروپايي است، به گونه اي كه استقبال از اين شهر تا پنج برابر افزايش يافت و همين امر گردشگري را محور توسعه استان قرار داده است.
يزد با عناويني همچون شهر بادگيرها، شهر كاريز و كاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسينيه ايران، شهر دوچرخه ها، شيريني، شهر قنات و قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته مي شود.
7532/ 2047/
@irnayazdd
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۶
يزد - ايرنا - معاون هماهنگي امور عمراني استانداري يزد گفت: دبيرخانه و شوراي سياستگذاري هفته يزد جهاني به زودي تشكيل و دبيرخانه كمك خواهد كرد تا مشاركت مردم و مسئولان در برگزاري اين مهم تسهيل شود.