يزد - ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري يزد گفت: با توجه به گستردگي و دسترسي آزاد به محصولات حتي در كشورهايي كه عضو سازمان تجارت جهاني نيستند، توسعه جوانع تنها با حمايت از شركت هاي دانش بنيان تحقق مي يابد.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومي پارك علم و فناوري يزد، علي زيني وند در گردهمايي مديران عامل شركت هاي فناوري يزد با يادآوري نامگذاري سال 97 به سال«حمايت از كالاي ايراني» افزود: شركت هاي دانش بنيان مي توانند از اين شعار بهره برداري هاي مفيدي داشته باشند.
وي ادامه داد: تجربه موفق دنيا اين است كه پيش از تسهيلات، بايد به مواردي از جمله بازار فروش، فناوري، آينده بيني و پيش بيني توليدات اهميت داده شده است.
زيني وند با بيان اينكه براي موفقيت در بازار جهاني بايد كيفيت را ارتقا و قيمت را كاهش داد، اضافه كرد: اين مهم با كمك شركت هاي دانش، پژوهش و بررسي هاي علمي ممكن است و اين موضوع بايد در پارك ‌هاي علم و فناوري و شركت ‌هاي مستقر در آن رخ دهد و براي اجرا اين موضوع بايد سرمايه و دانش در يك راستا قرار گيرد.
رئيس پارك علم و فناوري يزد نيز با بيان اينكه در اين مجموعه همه اعضاي با يكديگر در ارتباط هستند، گفت: در پارك علم و فناوري، نگاه بيروني به يك شركت به ديگر شركت ‌ها قابل تعميم است.
داريوش پورسراجيان افزود: حمايت از برندسازي چند شركت مستقر در پارك علم و فناوري، براي همه‌ شركت‌ها مفيد خواهد بود.
وي با تاكيد بر اهميت ارزيابي شركت هاي مستقر در پارك علم و فناوري يزد، ادامه داد: ارزيابي ‌شركت هاي زير پوشش اين مجموعه با جديت اجرا مي شود تا در خارج از پارك مدافع شركت‌ ها باشيم.
هم اكنون حدود 700 شركت دانش بنيان در استان وجود دارد كه نيمي از آنها در حوزه آي سي تي فعاليت مي كنند.
7532 / 2047/
@irnayazdd