اروميه- ايرنا- مديركل بهزيستي آذربايجان غربي با تاكيد بر نقش مشاوره در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي، گفت: در 9 سال گذشته مراكز مشاوره غيردولتي استان حدود 16 برابر شده است.

به گزارش ايرنا سعيد فريور روز سه شنبه در آئين گراميداشت روز روانشناس در اروميه افزود: در سال 1387 تنها پنج مركز مشاوره غيردولتي در استان فعاليت مي كرد كه تا پايان سال 1396 اين تعداد به 81 مركز رسيد.
وي اظهار كرد: مشاوره يكي از مهمترين راهبردها در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي است و در رفع بسياري از اختلال هاي رفتاري و رواني افراد نقش تاثيرگذار دارد.
به گفته وي سال گذشته از طريق تلفن 1480 بهزيستي آذربايجان غربي به 27 هزار و 689 نفر مشاوره تلفني ارايه و 17 هزار و 594 جلسه روان درماني مشاوره حضوري دولتي و غيردولتي در استان انجام شد.
مديركل بهزيستي آذربايجان غربي گفت: يكي از رسالت هاي دفتر مشاوره و امور روانشناختي سازمان بهزيستي ارتقاي سلامت روان و پيشگيري از آسيب هاب اجتماعي است و از سال 1392 تا سال 1396 بيش از 6 هزار كودك در اين دفتر غربال شده و يكهزار و 624 كودك خدمات روان درماني دريافت كردند.
وي بيان كرد: مشاوره تلفني دولتي 1480، مشاوره حضوري دولتي و غيردولتي، مداخله، حمايت هاي رواني اجتماعي در بلايا و غربالگري اضطراب كودكان پنج و 6 ساله از جمله برنامه هاي دفتر مشاوره و امور روانشناختي اداره كل بهزيستي آذربايجان غربي است.
در ادامه اين آئين از تعدادي از روانشناسان شاغل در اداره كل بهزيستي و نيروي انتظامي آذربايجان غربي تجليل شد.
به گزارش ايرنا آسيب هاي اجتماعي و رواني از جمله طلاق، اعتياد، مشكلات تحصيلي، اختلاف هاي خانوادگي، نارضايتي شغلي، اضطراب و افسردگي محصول تحولات زندگي صنعتي است و مراجعه به روانشناسان و گرفتن مشاوره از آنان مي تواند در رفع اين بحران ها تا حد زيادي افراد را كمك كند.
8137/3072