سنندج - ایرنا - دبیر علمی همایش ملی زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب ایران گفت: در صورت فراهم شدن شرایط در آینده نزدیك، دفتر انجمن زنان پژوهشگر تاریخ ایران با همكاری پژوهشكده كردستان شناسی در این استان راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، الهام ملك زاده روز روز چهارشنبه در روز نخست این همایش 2 روزه اظهار كرد: حدود 19 سال از سابقه فعالیت انجمن زنان پژوهشگر تاریخ ایران می گذرد ولی انجمن فقط در مشهد، تبریز، زنجان، اصفهان و تهران نمایندگی دارد.
وی افزود: در صورت فراهم شدن شرایط و همكاری مسئولان و اساتید دانشگاه كردستان، ششمین دفتر این انجمن را در این استان راه اندازی خواهیم كرد.
دبیر علمی همایش ملی زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب ایران در ادامه به برگزاری همایش ملی زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب ایران اشاره كرد و یادآور شد: انجمن زنان پژوهشگر تاریخ ایران تاكنون چند همایش بین المللی و ملی را با موضوع های مربوط زنان ایران برگزار كرده است.
ملك زاده با بیان اینكه تاكنون پنج همایش بین المللی با موضوعاتی همانند زن در ادوار مختلف تاریخ و زن در تاریخ اسلام برگزار شده است، تاكید كرد: از سال 94 بنا به دلایلی همایش ها بصورت ملی و با مباحث زن در تاریخ علمی برگزار می شود.
وی گفت: سال 94 اولین همایش ملی در تهران و با محوریت زن در استان های جنوبی برگزار شد و سال گذشته نیز زن در تاریخ خوزستان بود و امسال نیز با محوریت زن در مناطق غرب كشور همایش در سنندج در حال برگزاری است.
دبیر علمی همایش ملی زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب ایران اضافه كرد: پس از اعلام فراخوان این همایش 100 چكیده مقالات به دبیرخانه ارسال شد كه پس از داوری 70 چكیده مقاله پذیرش و در داوری نهایی 40 مقاله برای ارائه پذیرفته شد.
وی یادآور شد: بیشترین تعداد مقالات رسیده به این همایش از اساتید و پژوهشگران مناطق غرب كشور بود و بیشترین آنها به مسائل زنان كُرد پرداخته اند.
ملك زاده هدف از برگزاری این همایش را ارتقای دانش و آگاهی زنان در مناطق غربی ایران نسبت به حضور تاریخی، تقویت هویت فردی و اجتماعی زنان و همچنین بررسی و تبیین جایگاه و نقش تاریخی، اجتماعی و فرهنگی زنان در تاریخ مناطق غربی ایران اعلام كرد.
به گزارش ایرنا، همایش ملی زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب ایران به همت انجمن زنان پژوهشگر تاریخ ایران و پژوهشكده كردستان‌ شناسی دانشگاه كردستان روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 29 و 30 فروردین در این دانشگاه برگزار می شود.
دانشگاه كردستان در سال 1355 كار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز و در سال 1370 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مركز آموزش عالی را با عنوان دانشگاه كردستان معرفی كرد.
این دانشگاه هم اكنون دارای بیش از 170 رشته شامل 51 رشته كارشناسی، 91 رشته كارشناسی ارشد و 29 رشته دكتری است و در هفت دانشكده با بیش از 300 عضو هیئت علمی به بیش از 10 هزار دانشجو خدمات تحصیلی ارایه می كند.
علوم انسانی و اجتماعی، ادبیات و زبان های خارجی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و منابع طبیعی هفت دانشكده این دانشگاه است.
7348/9102