به گزارش ايرنا ، محسن صادقيان روز شنبه در جلسه شوراي فني استانداري يزد گفت: بعد از ايجاد سامانه مديريت جامع شهري ، دستگاهها موظف خواهند بود تا اطلاعات لازم شهر يزد را وارد كنند.
وي افزود: يكي از اين اطلاعات مربوط به مجموعه ساختمانهاي بلندمرتبه مهم است و ورود به بهسازي لرزه آنها تا بتوانيم در زمان بحران ، بلافاصله اين ساختمان را شناسايي و به مشكلات آنها رسيدگي كنيم.
معاون هماهنگي امور عمراني استاندار يزد خاطرنشان كرد: اين سامانه مي تواند به كاهش زمان رسيدگي به مشكلات در مواقع بحران و شناسايي تغييرات زيربنايي در سطح شهر كمك شاياني داشته باشد.
صادقيان با بيان اينكه كارهاي ابتدايي اين طرح در معاونت عمراني استانداري انجام شده است، اضافه كرد: دستگاهها بعد از ثبت اطلاعات ، به اين سامانه دسترسي دارند تا هر گونه تغييرات جديد را نيز در آن ايجاد كنند.
وي يادآور شد: در واقع ايجاد اين سامانه به منظور ايجاد مديريت يكپارچه شهري با زيرساخت هاي موجود در شهرداري و نيز با كمك تمامي دستگاههاي خدمات رسان است.
معاون استاندار در ادامه بر مديريت اعتبارات عمراني تأكيد كرد و افزود: 20 درصد اعتبارات عمراني دستگاهها بايد براي استفاده از تكنولوژي هاي روز به منظور كاهش هزينه ها و افزايش كيفيت طرح ها اختصاص يابد.
صادقيان لزوم سيستم ايمن سازي ساخت و ساز در بافت تاريخي شهر را خواستار شد و گفت: اخيرا تفاهم نامه همكاري علمي- پژوهشي و اجرايي بين اداره كل راه و شهرسازي استان يزد و پژوهشكده معماري بومي دانشگاه يزد بسته شده كه بايد اينگونه موضوعات با نظارت سازمان مديريت و برنامه ريزي انجام شود.
اين مسئول تصريح كرد: طرحهاي ايمني در بافت تاريخي شهر يزد حتما بايد با نظارت سازمان مديريت و برنامه ريزي اجرا شود تا در مسير اجرا با مشكل مواجه نشود.
وي به 2 رويداد مهم در تيرماه و دي ماه امسال در حوزه ميراث فرهنگي اشاره كرد و ادامه داد: در تيرماه و سالروز ثبت يزد جهاني بايد شاهد ارائه نشست هاي علمي در قالب معرفي و گسترش سازه هاي خشتي باشيم.
معاون استاندار يزد در بخش پاياني حضور جدي افراد تأثيرگذار دستگاهها در كنار مديران را در شوراي فني ضروري دانست و گفت: در كنار اين كار براي آشنايي بيشتر بخش خصوصي با راهبردهاي فني استان نيز بايد برنامه ريزي جدي انجام شود.
وي در عين حال، تقويت و افزايش تعداد نيروهاي فني و حضور پررنگ مديران در كنار كارشناسان در دوره هاي آموزشي و آشنايي را قوانين جديد را خواستار شد.
در ادامه اين جلسه رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان يزد گفت: بايد از اجراي پروژه ها به دستگاههاي غيرتخصصي خودداري شود.
سيدمجتبي حسيني پور افزود: تقويت بحث هاي فني و بنيه فني دستگاهها نيز بايد تقويت شده و طرحهاي آنها در سال 97 نيز هر چه سريع تر اولويت بندي شود.
وي استفاده حداكثري از ظرفيت هاي شوراي فني ، حضور جدي تر مديران در كنار كارشناسان در جلسات اين شورا ، استفاده بيشتر از مشاوران فني در اجراي طرحها بويژه در طرحهاي حوزه راه و آب را خواستار شد.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي يزد از ديگر ضروريات شوراي فني را تأكيد بر لزوم حمايت از پيمانكاران بومي و دقت بيشتر در برآوردهاي اوليه طرحها بويژه در بررسي نقشه ها در دستگاهها اعلام كرد.
جمعيت استان يزد يك ميليون و 138 هزار نفر است كه حدود 580 هزار نفر آن در شهر يزد و 611 هزار نفر آن در شهرستان يزد ساكن هستند.
بافت تاريخي شهر يزد به عنوان نخستين بافت تاريخي شهري ايران روز يكشنبه 18 تيرماه 1396 در چهل و يكمين اجلاس كميته ميراث بشري سازمان علمي، فرهنگي و تربيتي ملل متحد (يونسكو) در شهر كراكوف لهستان به ثبت جهاني رسيد.
1968/ 6197
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۲
يزد – ايرنا – معاون هماهنگي امور عمراني استاندار يزد گفت: با توجه به وجود زيرساختهاي موجود ، سامانه جامع مديريت شهري براي حذف مديريت ها و سامانه هاي موازي در يزد ايجاد مي شود.