حسن فياض پور، يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: هر يك از حوادث و اتفاقات در زمان وقوع در سطوح مختلف قابل كنترل و مهار است و بر اساس امكانات و توانايي موجود مي توان آن را مديريت كرد.
وي ادامه داد: حادثه و اتفاقي كه در يك هر جا و مكاني روي مي دهد چنانچه در سطح آن يك دستگاه و محموعه قابل كنترل و مهار باشد اين كار انجام مي شود و در غير اين صورت بر اساس دامنه و وسعت آن حادثه به ترتيب به سطح محلي، منطقه اي و ملي گزارش داده مي شود تا نسبت به مهار و كنترل آن اقدام شود.
او اظهار كرد: با توجه به شرح وظايف و آموزش هاي ارائه شده، هم اينك بحث تفكيك وظايف، آشنايي با وظايف و اقدام به انجام آنها درزمان وقوع حادثه يا بحران در استان به خوبي انجام مي شود و هر دستگاه نسبت به وظايف خود در سطوح مختلف مديريت بحران آگاهي دارد.
مدير كل مديريت بحران استانداري فارس گفت: در استان فارس هم اينك 30 دستگاه عضو مستقيم ستاد مديريت بحران هستند اما در زمان وقوع برخي مشكلات ممكن است دستگاه هاي غير عضو نيز فراخوانده شوند.
فياض پور افزود: قطعا هماهنگي هرچه بيشتر دستگاه ها و مجموعه هاي مرتبط با مديريت بحران كمك خواهد كرد كه در زمان وقوع بحران احتمالي از ميزان خسارت ها به نحو چشمگيري خواهد كاست.
6122 /1876
تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۷
شيراز- ايرنا- مدير كل مديريت بحران استانداري فارس گفت: هماهنگي هرچه بيشتر دستگاه هاي عضو ستاد مديريت بحران مانع وارد آمدن خسارت هاي سنگين در زمان وقوع يك بحران مي شود.