بجنورد- ایرنا- رئیس سازمان تعزیرات حكومتی با بیان اینكه مدیریت قاچاق كالا و ارز نیازمند بازبینی است، گفت: اگر قرار بود سیاست های دهه گذشته، قاچاق كالا را كنترل و محو كند تاكنون این مهم رخ داده بود.

به گزارش ایرنا جمال انصاری یكشنبه در نشست كمیسیون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر قاچاق كالا و ارز خراسان شمالی در بجنورد اظهار كرد: كنترل و نظارت بر حوزه بازار و جامعه، رسالت و فلسفه اصلی سازمان تعزیرات حكومتی است.
وی با بیان اینكه سالانه بسیاری از پرونده های سازمان در حوزه ادارات دولتی تشكیل می شود، افزود: اگر ادارات می خواهند خدماتی را به مردم ارائه دهند یا بفروشند و این خدمات خارج از استاندارد مشخص شده باشد، مورد رصد و پیگیری سازمان تعزیرات حكومتی قرار می گیرد.
انصاری اضافه كرد: 95 درصد پرونده های تشكیل شده در تعزیرات حكومتی در حوزه كالا و خدمات است.
وی با بیان اینكه نظارت ها در سطح كشور نه مبتنی بر نیاز مردم بلكه مبتنی بر داشته ها است ادامه داد: تلاش می كنیم با كمك مدیران استانی شاكله های نظارتی را ابتدا در محور نظارت و كنترل قرار دهیم به دلیل اینكه 'پرونده محوری' نمی تواند همه مشكلات را حل كند.
انصاری گفت: هر سال در سازمان تعزیرات حكومتی با حجم گسترده ای از پرونده ها مواجه می شویم كه این وضعیت هزینه زیادی برای نظام دارد.
وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از كالای ایرانی گفت: باید در حوزه استحكام اقتصاد داخلی گام جدی برداریم و پیام رهبری را به شكل جدی عملیاتی كنیم.
انصاری افزود: برای حمایت از تولید داخلی باید تولید كالاها رقابتی شود كه این امر نیازمند كیفی سازی است.
وی ادامه داد: برای تحقق كیفی سازی نیز باید از جعل و تقلب در این حوزه جلوگیری كرد كه این امر نیز نیازمند آسیب شناسی و برخورد است.
انصاری عنوان كرد: در حوزه مبارزه با قاچاق كالا و ارز، 18 دستگاه به صورت مستقیم و غیر مستقیم دخیل هستند كه تاكنون مدیریت منسجمی در این زمینه رخ نداده است.
اخبار خراسان شمالی را در كانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی 🆔 @IRNABOJNURD پیگیری كنید.
ع/ 6042