محمدرضا مختاری در گفت و گو با ایرنا افزود: این واگن ها به سفارش شركت پارسیان ریل شرق طراحی و ساخته شده و ارزش ریالی هر یك از آن ها 2 میلیارد و 300 میلیون ریال است.
وی اظهار كرد: قرارداد اولیه ساخت واگن غله بر با شركت پارسیان ریل شرق 100 دستگاه است و سال گذشته 70 دستگاه به شركت بهره بردار تحویل شد و واگن های باقی مانده نیز تا پایان خرداد امسال تحویل می شود.
مدیرعامل شركت واگن پارس اراك بیان كرد: ساخت واگن های غله بر از محصولات جدید این شركت است كه می تواند با تولید انبوه نیاز داخل را به طور كامل تامین و صرفه جوی ارزی چشمگیری را به دنبال داشته باشد.
وی بیان كرد: 315 دستگاه واگن باری پارسال با ارزش ریالی بیش از هزار میلیارد ریال و 26 دستگاه واگن مسافربری به ارزش حدود 800 میلیارد ریال در شركت واگن پارس اراك تولید شد كه نسبت به مدت مشابه پیش از آن تولید این محصولات حدود 50 درصد رشد داشته است.
مختاری گفت: همزمان با ساخت واگن های غله بر و مسافربری، ساخت انواع واگن های باری چهار و 6 محوره نیز در این شركت جریان دارد.
وی افزود: بقای شركت واگن پارس به قوای مالی شركت های بهره بردار بستگی دارد، بنابراین انتظار می رود دولت با ارائه تسهیلات ارزان قیمت به این شركت ها و همچنین جلوگیری از واردات بی رویه انواع واگن های مسافربری و باری گام مهمی در راستای حفظ این شركت و شركت های پایین دستی واگن پارس بردارد.
شركت واگن پارس اراك واحد تولیدی مادر تخصصی در حوزه محصولات ریلی خاورمیانه است.
این شركت در سال 1354 آغاز به كار كرد و در سال 1364 با سرمایه گذاری سازمان صنایع و نوسازی ایران به یكی از زیر مجموعههای این سازمان پیوست.
كارگاه های تولیدی شركت واگن پارس در فضایی به گستره 33 هكتار جانمایی شده است.
این شركت به عنوان بزرگترین سازنده انواع لوكوموتیو، واگن های باری، مسافری و مترو در خاورمیانه، متولی اصلی تولیدات سامانه حمل و نقل ریلی كشور است.
3017/6013/
تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۲
اراك - ایرنا - مدیرعامل شركت واگن پارس اراك گفت: 10 واگن غله بر در این شركت ساخته و روز سه شنبه به ناوگان ریلی كشور پیوست.