كریم حسین زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: احداث این موزه از جمله مهمترین ضرورت های جذب گردشگر در شمال آذربایجان غربی است و می تواند آثار تاریخی كشف شده از آن دوران را در خود جای دهد.
وی اظهار كرد: در جنگ چالدران بیش از 27 هزار نفر از نیروهای مدافع كشور به شهادت رسیدند كه این امر سند افتخاری برای كشورمان به شمار می رود.
وی با اشاره به اینكه یادمان جنگ چالدران و مقبره سیدصدرالدین تنها بخشی از آثار ثبت شده چالدران به شمار می رود، بیان كرد: این شهرستان 104 اثر ثبت شده ملی و یك اثر ثبت شده جهانی به نام قره كلیسا دارد كه برای جذب گردشگر در همه این بخش ها اقدامات خوبی انجام شده است.
فرماندار چالدران ادامه داد: امسال اعتبار خوبی برای توسعه بخش گردشگری این شهرستان در نظر گرفته شده كه اختصاص یك میلیارد و 100 میلیون ریال برای ساماندهی آسیاب آبی پارك شیرین بلاغ آواجیق و مرمت اطراف قره كلیسا و همچنین یك میلیارد و 900 میلیون ریال برای ساماندهی جاده دسترسی به آبشار شُرشُر از جمله این اعتبارات به شمار می رود.
به گزارش ایرنا، جنگ چالدران در شهریور سال 893 هجری شمسی بین ایران و عثمانی و در نزدیكی های شهر چالدران به وقوع پیوست؛ چالدران در شمال آذربایجان غربی و در مرز ایران و تركیه قرار دارد.
3072/8137
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۸
ارومیه- ایرنا- فرماندار چالدران با اشاره به آغاز مطالعات طرح موزه جنگ چالدران در این شهرستان، گفت: برای راه اندازی این موزه در گام نخست هفت میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته كه از این میزان یك میلیارد و 300 میلیون ریال تخصیص داده شده است.