مهدی گلدانی مقدم روز یكشنبه در حاشیه جشنواره سفیران سلامت دانش آموز خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: هدف اصلی از ایجاد طرح سفیران سلامت آموزش خود مراقبتی و ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان از مسائل بهداشتی است.
به گفته وی در این طرح دانش آموزان به عنوان محور اصلی و با مشاركت آموزش و پرورش، آموزش های ابتدایی جلوگیری از بیماری ها و حفظ سلامت را آموزش می بینند و به تبع آن خانواده ها هم از این طرح بهره مند می شوند.
وی اظهار كرد: در بحث آموزش و پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر با اولویت پدیكلوز( شپش سر) 100 هزار و 750 دانش آموز معادل 65 درصد جمعیت دانش آموزی استان آموزش دیدند.
گلدانی با بیان اینكه 93 هزار دانش آموز از آموزش و پیشگیری بیماری های دهان و دندان بهره مند شدند، گفت: اولویت برای آموزش در این طرح دانش آموزان مدارس ابتدایی بودند.
وی ادامه داد: به توجه به احتمال و پیشگیری از ضعف آهن در بین دانش آموزان دختر متوسطه اول و دوم هم 21 هزار نفر زیر پوشش قرار گرفتند و شناسنامه سلامت دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی، هفتم و دهم به طور كامل تكمیل شده است.
وی با بیان اینكه در طرح دادرس 130 تیم دانش آموزی به كمك جمعیت هلال احمر آموزش های لازم را فرا گرفتند، افزود: هزار و 200 دانش آموز استان هم از آموزش های اصول ایمنی برخوردار شدند.
در این جشنواره 50 نفر از برگزیدگان سفیر سلامت استان تجلیل شدند.
به گزارش ایرنا در نخستین دوره برگزاری طرح سفیران سلامت در استان 15 هزار نفر معادل حدود 10 درصد دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت عضویت یافتند.
استان خراسان جنوبی 150 هزار دانش آموز و 15 هزار معلم و فرهنگی دارد.
3215 * 6054
تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۹
بیرجند - ایرنا - معاون تربیت بدنی و سلامت اداره كل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در دومین سال فعالیت سفیران سلامت در استان 23 هزار و 250 دانش آموز عضو این طرح شدند كه آمار موجود با 15 درصد دانش آموزان، همتراز با استاندارد استان ها است.