به گزارش ايرنا به نقل از روزنامه 'اكونوميك تايمز' چاپ هند در روز شنبه، محمود علي وزير خارجه بنگلادش در مراسم افتتاحيه اين نشست تاكيد كرد اصلاحاتي در قوانين داخلي اين سازمان انجام شده است تا كشورهاي غيرمسلمان كه داراي جمعيت مسلمان قابل توجهي هستند بتوانند در سازمان همكاري اسلامي عضو شوند.
وي گفت: هرچند هند يك كشور مسلمان نيست اما جمعيت مسلمان آن كه در اين كشور اقليت محسوب مي شوند در واقع از مجموع جمعيت چند كشور مسلمان عضو اين سازمان بيشتر است.
وي گفت : لازم است با كشورهايي مانند هند ارتباطاتي برقرار شود تا جمعيت مسلمان آن از بقيه دنياي اسلام جدا نيفتاده و همچينين از اقدامات خوب سازمان همكاري اسلامي بهره مند شوند.
جمعيت مسلمانان دومين اكثريت مذهبي در هند است و به همين دليل دولت دهلي نو از ورود هند به سازمان همكاري اسلامي حمايت مي كند.
براساس آخرين آماري كه در سال 2017 منتشر شده است مسلمانان حدود بيست درصد از جمعيت يك ميليارد و دويست ميليوني هند را تشكيل مي دهند. همچنين پيش بيني شده است كه تعداد مسلمانان در اين كشور تا سال 2050 به 300 ميليون بالغ شود كه به اين ترتيب اين كشور هندو به بزرگترين خانه مسلمانان جهان تبديل خواهد شد.
سازمان همكاري اسلامي (OIC)، دومين سازمان بين دولتي پس از سازمان ملل متحد است كه 57 كشور از چهار قاره درآن عضويت دارند.
شبك**آساق**1424**1392
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۹
دهلي نو -ايرنا- نشست وزراي خارجه سازمان همكاري اسلامي كه در داكا پايتخت بنگلادش درحال برگزاري است با انجام اصلاحاتي دراساسنامه خود، هند را به عنوان عضو ناظر اين سازمان اسلامي پذيرفت.