تربت حیدریه - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: دولت از مجموع 2 هزار و 700 میلیارد ریال اعتبارات حوزه بهداشت و در مان سفر هیات دولت به استان خراسان رضوی، مبلغ 400 میلیارد ریال به شهرستان تربت حیدریه تخصیص داده است.

به گزارش ایرنا، سید حسن قاضی زاده هاشمی شامگاه یكشنبه در جلسه شورای اداری تربت حیدریه افزود: اهمیت این مبالغ زمانی بیشتر مشخص می شود كه ما شرایط خاصی را كه دولت در آن قرار گرفته است را، در نظر بگیریم.
وی با اشاره به دریافت 75 فقره نامه از سوی فرماندار و نماینده مردم مجلس در خصوص نیازهای منطقه گفت: مفاد برخی نامه ها مربوط به وزارت خانه بهداشت و درمان و برخی به هیات دولت و شخص رییس جمهوری باز می گردد.
قاضی زاده در خصوص بیمارستان زاوه نیز گفت: پیشرفت فیزیكی این بیمارستان 20 درصد است و بیمارستان امام حسین(ع) توسط وزارت راه و شهرسازی در حال ساخت است كه امیدواریم اگر همه چیز خوب پیش برود، ظرف یك سال آینده به بهره برداری برسند.
نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: 60 سال قبل بیمارستانی در تربت حیدریه ساخته شده كه متاسفانه هنوز با همان امكانات قبلی به ارایه خدمات می پردازد و این شایسته مردم منطقه نیست .
سعید باستانی افزود: از سوی دیگر موضوع بدهی های بیمارستان تربت حیدریه با توجه به میزان بودجه پایین، تاثیرات خود را در حوزه بهداشت و درمان منطقه گذاشته است.
وی همچنین به كمبود تجهیزات نظیر ام آر آی، مسكوت گذاشته شدن اورژانس هوایی كه از پارسال مكاتبات آن انجام شده اما هنوز به نتیجه نرسیده است، اشاره كرد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه نیز به طرح تحول نظام سلامت اشاره و اظهار كرد: این طرح یكی از مهم ترین برنامه های سلامت كشور در چند سال اخیر است كه با سه رویكرد حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و ارتقای كیفیت خدمات بهداشتی درمانی و با شعار 'پرداخت كمتر از جیب مردم'، از 15 اردیبهشت سال 93 در كشور به اجرا درآمد.
احمدعلی موهبتی افزود: اهمیت اجرای موفق طرح زمانی برای ما بیشتر مشخص می شود كه بدانیم تا زمان اجرای طرح، زیربنای ساختمان های بهداشت و درمان ما فقط 15 هزار مترمربع بود، اما امروز این رقم به 68 هزار متر مربع پروژه درمانی ساخته شده یا در دست ساخت در این منطقه می رسد.
به گزارش ایرنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ظهر امروز وارد تربت حیدریه شده و در بدو ورود مركز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شبانه روزی كدكن را افتتاح كرد.
امروز با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزشی پزشكی 26 پروژه در حوزه بهداشت و درمان افتتاح شد كه برای ساخت، تكمیل و تجهیز این پروژه ها 70 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
در سفر یكروزه سید حسن قاضی زاده هاشمی سفر چند ساعته به شهرستان زاوه، نشست خبری با اصحاب رسانه و شركت در شورای اداری گنجانده شده بود.
وی امشب تربت حیدریه را به قصد مشهد ترك كرد.
دانشگاه علوم پزشكی تربت حیدریه با زیرپوشش داشتن سه شهرستان تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به 350 هزار نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات می دهد.
این دانشگاه 162 تخت در دو بیمارستان شهرهای مه ولات و زاوه دارد.
دانشگاه علوم پزشكی تربت حیدریه دارای 32 نفر عضو هیات علمی و 766 نفر دانشجو است كه دانشجویان در 9 رشته مامایی، اتاق عمل، هوشبری، پرستاری، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، بهداشت عمومی، فوریت پزشكی و در سه مقطع كاردانی، كارشناسی و كارشناسی ناپیوسته تحصیل می كنند.
ناوگان آمبولانسی این مركز درمانی این شهرستان به 39 دستگاه می رسد.
مركز شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در 150 كیلومتری جنوب مشهد واقع است.
6121 /1744