به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، ترانسفورماتورهای جدید ساخته شده شامل ترانس های فاس شیفتر، ركتی فایر و ترانس های كوره ای می شود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو امروز (دوشنبه) در دومین روز برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی صنعت نفت با اعلام این مطلب افزود: با تولید این سه ترانس، چرخه نیاز همه بخش های صنعتی كشور شامل نفت و گاز، پتروشیمی، نیروگاه های اتمی، آبی، بادی، مسكونی و سایر صنایع به طور كامل تامین شد و دیگر به واردات ترانس به كشور نیازی نیست.
«ارسلان فتحی پور» تصریح كرد: امروز ایران در زمره 10 كشور برتر جهان در تولید انواع ترانسفورماتور قرار دارد.
به گفته این فعال صنعتی، برای طراحی ترانس های یاد شده سه گروه 20 نفره در مدت پنج ماه فعالیت كردند.
وی یادآوری كرد: پیش از این نیز محققان این گروه موفق به تولید ترانسفورماتورهای سه فاز، فوق توزیع، راكتور روغنی، راكتور شنت، راكتور سری، راكتور نقطه نوترال، فوق كم تلفات، توزیع آلومینیومی، ویژه نیروگاه های بادی، كم صدا، ترانس توربین بادی و ترانس آلومینیومی شده بودند.
«امروز به طراحی، تولید و بومی سازی پیشرفته ترین ترانسفورماتورهای روز جهان در داخل كشور قادریم».
وی بیان داشت: پارسال بیش از 120 میلیون دلار انواع ترانس به عراق و افغانستان صادر شد و مطابق برنامه ریزی ها این میزان امسال به 150 میلیون دلار افزایش می یابد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو ادامه داد: به زودی ترانسفورماتورهای تولیدی این گروه به سوریه، ارمنستان، بلاروس و قرقیزستان نیز صادر می شود.
وی اضافه كرد: پارسال بیش از 23 هزار دستگاه انواع ترانس در این گروه تولید شد كه امسال به 33 هزار دستگاه افزایش می یابد.
** 20 هزار میلیارد ریال صرفه جویی ارزی
فتحی پور در پاسخ به ایرنا اعلام كرد: نیاز سالیانه كشور 24 هزار مگاولت آمپر انواع ترانس است و با تحقق خودكفایی در این عرصه، از خروج سالیانه معادل 20 هزار میلیارد ریال ارز از كشور جلوگیری شد.
این فعال صنعتی تاكید كرد قیمت ترانس های تولیدی ایرانی در مقایسه با سایر رقبا در بازار پایین تر و كیفیت آنها مناسب تر است؛ این مهم با دسترسی به مواد اولیه، كاهش هزینه ها و ارتقای بهره وری حاصل شده است.
وی بیان داشت: تحریم ها سبب شد با در اختیار گرفتن دانش فنی به خودكفایی برسیم.
«گروه ایران ترانسفو موفق شده است برای 6 هزار نفر به طور مستقیم و 20 هزار نفر به طور غیرمستقیم اشتغالزایی كند».
به گزارش ایرنا، ساماندهی واردات و صادرات و حمایت از خودكفایی در تولید كالاها بویژه محصولات غذایی از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است كه در سال 1392 ابلاغ شد.
پس از آن، سال 1395 از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت و امسال نیز (1396) «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال».
رهبر معظم انقلاب اسلامی شعار سال 1397 را «حمایت از كالای ایرانی» اعلام كردند.
دولت نیز در بخشنامه ای، همه دستگاه های دولتی را از خرید كالاهای خارجی كه مشابه خارجی دارند، منع كرد.
بیستوسومین نمایشگاه بینالمللی صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور 1053 شركت ایرانی و 600 شركت خارجی از 37 كشور دیگر از یكشنبه گشایش یافت.
نمایندگان جمهوری آذربایجان، اتریش، اسپانیا، آلمان ، امارات، انگلیس، ایتالیا، بلژیك، تركیه، جمهوری چك، چین، روسیه، ژاپن، سوئد، سوئیس، فرانسه، كرواسی، كره جنوبی، لهستان، هلند، هند، فنلاند، هنگ كنگ، بحرین، قزاقستان، موناكو، كانادا، لیختن اشتاین، عمان، دانمارك، تایوان، آمریكا، نروژ، استرالیا، برزیل، مالزی و سنگاپور در این نمایشگاه شركت كرده اند.
چین، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، روسیه، ژاپن، كرهجنوبی، اتریش و هلند پاویون اختصاصی دارند.
این نمایشگاه از نظر وسعت و تعداد شركتكنندگان نخستین در خاورمیانه و پنجمین در دنیا به شمار میرود.
۹۰ درصد شركتكنندگان فعالان بخش خصوصی یا نیمهخصوصی اند.
مهمترین هدف برگزاری این نمایشگاه، تلاش برای جذب سرمایه و انتقال فناوری و معرفی شركتهای اكتشاف و تولید ایرانی است.
بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، تا نوزدهم اردیبهشت ماه از ساعت 10 تا 18 در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار برپاست.
اقتصام*3065*1961*
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰
تهران- ایرنا- كارشناسان ایرانی با طراحی و تولید سه مدل جدید ترانسفورماتور، كشور را از خروج سالیانه 20 هزار میلیارد ریال برای واردات هرگونه ترانس بی نیاز كردند.