تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۲

اصفهان - ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تبدیل دانش به فناوری و فناوری به توسعه و خلق ثروت را از مهمترین برنامه های دانشگاه های كشور اعلام كرد.

به گزارش ایرنا، منصور غلامی عصر سه شنبه در آیین بزرگداشت چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: یكی از وظایف و راهبردهای آموزش عالی حركت در این مسیر است و در سال 97 نیز این رویكرد را با پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه ادامه خواهیم داد.
وی خاطرنشان كرد: در چهل سال گذشته و بعد از پیروزی انقلاب، دستاوردهای باارزش و گرانقدری در حوزه علم و دانش بدست آمده است كه باید قدر آنها را بدانیم و برای گسترش بیش از پیش آن تلاش كنیم.
غلامی تاكید كرد: تبدیل و انتقال دانش و كاربرد آن در سطح جامعه گامی مهم راستای رشد و اقتدار كشور است و این امید را به همه جامعه می دهیم كه پای همه تلاش هایی كه برای سرافرازی ایران لازم است، ایستاده ایم و از هیچ كوششی نیز فروگذار نخواهیم كرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینكه جوانان را باید به آینده امیدوارتر كنیم، گفت: ما نیاز به حمایت تك تك جوانان كشور داریم و نباید اجازه دهیم فضای مسموم و مایوس كننده ای بین جوانان جامعه گسترش پیدا كند.
وی گفت: باید به جوانان توجه داشته باشیم و مسیر را درست را به آنها نشان دهیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تاسیس شهرك علمی تحقیقاتی در اصفهان را حركتی بنیادین برای رشد علمی و پیشرفت كلان كشور توصیف كرد و افزود: تلاش ما این است كه این رویكرد را كه در استان اصفهان شكل گرفته است در همه دانشگاه های كشور با همت اساتید و دانشجویان توسعه دهیم.
غلامی اظهارداشت: 43 پارك علم و فناوری و تعداد زیادی مراكز رشد در كشور داریم كه انتقال تجربیات از مراكز موفق می تواند سرعت عمل و تحقق اهداف را بسیار جلو بیندازد.
وی از برگزاری مراسم چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان اقدامی ارزشمند یاد كرد و افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان، جایگاه بین المللی خوبی در سطح دانشگاه ها دارد و در بین دانشگاه های صنعتی كشور نیز از جایگاه خاصی برخوردار است.
در این مراسم با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان تجلیل شد.
امروز همچنین ضمن افتتاح 2 طرح عمرانی دانشگاه صنعتی اصفهان، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشكده ها و پژوهشكده های این دانشگاه نیز گشایش یافت.
این نمایشگاه با هدف ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشگران این دانشگاه در پیشبرد مرزهای دانش و تجاری سازی یافته های پژوهشی برپا شده است.
دانشگاه صنعتی اصفهان با حدود 500 عضو هیأت علمی و 11 هزار دانشجو در سه حوزه فنی و مهندسی، علوم پایه و كشاورزی و منابع طبیعی در 14 دانشكده و هشت پژوهشكده، یكی از دانشگاه های برتر كشور محسوب می شود.
این دانشگاه فعالیت خود را از سال 1356 آغاز كرد.
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه به همراه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به منظور افتتاح چند طرح دانشگاهی، دیدار با مسئولان استان، دانشگاه ها و مدیران شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان و همچنین حضور در مراسم چهلمین سال تاسیس دانشگاه صنعتی اصفهان، روز سه شنبه وارد این شهر شد.
ت/6994/6027/7150