تهران - ایرنا - وزارت كشور رژیم صهیونیستی به بهانه حمایت 'عمر شاكر' نماینده 'دیده بان حقوق بشر' سازمان ملل از تحریم این رژیم، به وی 14 روز مهلت داد تا فلسطین اشغالی را ترك كند.

به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری 'رویترز'، دیده بان حقوق بشر كه مقر آن در نیویورك است، اعلام كرد كه این تصمیم بیانگر تلاش رژیم صهیونیستی برای سركوب انتقاد از پرونده حقوق بشری این رژیم است .
شاكر مدیر دفتر دیده بان حقوق بشر در سرزمین های اشغالی و فلسطین كه دارای تابعیت آمریكایی است، اتهام های نسبت داده شده از سوی رژیم صهیونیستی را رد كرده است .
رژیم صهیونیستی سال گذشته از اعطای ویزا به نماینده دیده بان حقوق بشر سازمان ملل برای ورود به سرزمینهای اشغالی خودداری كرده بود كه این اقدام با انتقاد آمریكا مواجه شد و پس از آن بود كه رژیم اشغالگر با اعطای ویزای یك ساله كار به شاكر موافقت كرد.
'ارییه ادرعی' وزیر كشور رژیم صهیونیستی دیروز اعلام كرد كه اخراج شاكر به دستور 'جلعاد اردان' وزیر امور استراتژیك و بر اساس اتهام های جمع آوری شده توسط وزارتخانه وی در خصوص حمایت نماینده دیده بان حقوق بشر سازمان ملل از تحریم این رژیم، طی چند سال گذشته صورت گرفته است.
شاكر به خبرگزاری رویترز گفت: تا وقتی من در دیده بان حقوق بشر هستم، دست از تلاش برای تحریم اسراییل (رژیم صهیونیستی) بر نمی دارم.
دیده بان حقوق بشر با تشكر از اقدامات شاكر اعلام كرد كه در پیام وزارت كشور رژیم صهیونیستی آمده كه با تمدید مجوز فعالیت شاكر در سرزمینهای اشغالی مخالفت كرده است.
'جنبش بی.دی.اس' كه نام آن برگرفته واژه 'Boycott, Divestment, Sanctions' و اختصار سه كلمه به معنای 'بایكوت، عدم سرمایه گذاری‌ و تحریم' رژیم صهیونیستی است، در سال 2005 فعالیت خود را توسط 171 سازمان غیرانتفاعی فلسطینی آغاز كرد.
جنبش جهانی تحریم رژیم صهیونیستی اخیرا اعلام كرد كه فعالیت‌های این جنبش سبب شد تا شركت خدمات حمل و نقل عمومی این رژیم (ایجید) نتواند در مناقصه 190 میلیون یورویی شمال هلند پیروز شود.
جنبش تحریم رژیم صهیونیستی (بی دی اس) یك جنبش جهانی است كه اقدامات نژادپرستانه این رژیم را شناسایی و اعلام می‌كند.
خاورم** 1453**1651