ميثم سپاهي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در سال گذشته يكهزار و 90 راس دام سنگين و سبك در كشتارگاه چالدران با نظارت هاي بهداشتي و شرعي ذبح شد.
وي اضافه كرد: از اين تعداد 610 راس را دام سنگين و 480 راس را دام سبك تشكيل مي داد.
وي بيان كرد: علاوه بر گوشت قرمز، در سال گذشته حدود هفت تن انواع آلايش هاي خوراكي دام در چالدران توليد و عرضه شده است.
رئيس دامپزشكي چالدران گفت: كشتارگاه دامي اين شهرستان مجهز به سيستم تبريدي است و پس از كشتار، لاشه هاي دام به مدت 24 ساعت در سردخانه 2 تا 4 درجه سانتيگرادي نگهداري و در مراكز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشكي توسط خودروي يخچال دار توزيع مي شود.
سپاهي با قدرداني از همراهي شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و داراي نشان دامپزشكي ادامه داد: مردم مي توانند هرگونه تخلف بهداشتي را در اين خصوص به شبكه دامپزشكي اطلاع دهند.
به گزارش ايرنا، سرانه مصرف سالانه گوشت قرمز در آذربايجان غربي حدود 11 كيلوگرم است كه سرانه مصرف در چالدران بسيار كمتر از اين ميزان و حدود چهار كيلوگرم برآورد مي شود.
8137/2093
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳
اروميه- ايرنا- رئيس شبكه دامپزشكي چالدران گفت: سال گذشته 138 تن گوشت قرمز از كشتار دام هاي سنگين و سبك در اين شهرستان توليد و مصرف شده است.