شیراز- ایرنا- سرپرست مخابرات منطقه فارس گفت: بر خلاف آنچه كه گفته می شود، تاكنون هیچگونه شواهد علمی و تحقیقاتی در مورد مضر و خطرناك بودن آنتن های مخابراتی (BTS) ارایه نشده و این آنتن ها هیچ ضرری برای شهروندان ندارد.

فرشید ایزدی، دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یكی از اصلی ترین گلایه های شهروندان عدم پوشش آنتن دهی تلفن همراه است كه شركت مخابرات پاسخگویی به این مطالبه را وظیفه خود می داند و برای حل این مشكل از تمام ظرفیت ها و امكانات استفاده می كند.
وی ادامه داد: هم اینك نیز تنها راه گسترش و تقویت پوشش تلفن همراه استفاده از آنتن های BTS است كه این كار در تمام دنیا نیز متداول است و تمام كشورها از این روش استفاده می كنند.
ایزدی اظهار كرد: بررسی ها نشان می دهد كه در نقاط مختلف استان به ویژه شهر شیراز ما با نقاط كور آنتن دهی مواجه هستیم كه برای رفع این مشكل نیاز به نصب آنتن های BTS داریم.
سرپرست مخابرات منطقه فارس افزود: اما وجود این آنتن ها در نقاط مختلف شهر نیز ممكن است نگرانی هایی را در شهروندان در خصوص خطرات احتمالی آنتن های BTS ایجاد كند كه به شهروندان اطمینان می دهیم امواج این آنتن ها هیچ خطری برای آنها به دنبال ندارد.
وی ادامه داد: تمام تجهیزات و امكانات مخابرات فارس از به روزترین تجهیزات و امكانات موجود در دنیا با كاركردهایی كاملا مشابه است.
ایزدی، حد مجاز استاندارد امواج آنتن های مخابراتی را بر اساس استاندارد كمیسیون بین المللی حفاظت در برابر پرتوهای غیر یونساز (icnirp) یك میلی وات بر سانتی متر مربع برشمرد و افزود: میزان امواجی كه هم اینك از این آنتن های مخابراتی در فارس منتشر می شود یك هزارم حد مجاز است.
وی افزود: علاوه بر این تمام امواج شركت مخابرات از سوی سازمان انرژی اتمی و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی كنترل می شود و چنانچه این امواج فراتر از حد مجاز و استاندارد باشد برخورد می شود.
سرپرست مخابرات منطقه فارس، تعداد مشتركان تلفن همراه اول در این استان را چهار میلیون و 800 هزار مشترك برشمرد و گفت: كه از این تعداد سه میلیون و 560 هزار مشترك متعلق به كلانشهر شیراز است.
ایزدی افزود: هم اینك 98 درصد جاده های اصلی، 97 درصد جاده های فرعی و 87 درصد جمعیت روستایی استان تحت پوشش آنتن دهی همراه اول قرار دارد.
6122 /6118