به گزارش خبرنگار ايرنا، جمشيد گراوند روز دوشنبه در نشست بررسي مسائل حاشيهنشيني استان كرمانشاه، با بيان اينكه 19ميليون نفر در كشور در مناطق حاشيه اي و يا بافت ناكارآمد شهري زندگي مي كنند، افزود: ايجا دفاتر تسهيل گري راهكاري مناسب براي مردمان ساكن در چنين مناطقي است.
او از تهيه طرح ساماندهي براي 425 محله ناكارآمد شهري در سطح كشور خبر داد و گفت: ملاك ايجاد اين دفاتر، آمار بالا در زمينه جمعيت محروم و ساكن در بافت ها و مناطق حاشيه اي است.
وي بالا رفتن و بهبود كيفيت زندگي مردم و كاهش آسيب هاي اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي را از جمله مزاياي ايجاد دفاتر تسهيل گري ذكر كرد.
او با بيان اينكه كرمانشاه داراي جايگاه سوم كشوري در زمينه وسعت بافت ناكارآمد و حاشيه اي است از ايجاد و فعاليت دفاتر تسهيل گري در اين استان خبر داد و افزود: كرمانشاه دومين شهر حاشيه نشين كشور از نظر جمعيتي است و توجه به كاهش اين معضل ضروري است.
شهر كرمانشاه يك ميليون نفر از جمعيت 2ميليوني استان را در خود جاي داده است و براساس آمارها حدود 227هزار نفر در 13منطقه اين شهر در مناطق حاشيه اي سكونت دارند.
قرار است 10دفتر تسهيل گري در سكونتگاه هاي غيررسمي كرمانشاه داير شود كه تاكنون 2 دفتر راه اندازي شده است.
7460/3033
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۸
كرمانشاه-ايرنا- مشاور سازمان امور اجتماعي وزارت كشور گفت: براي كاهش بافت هاي ناكارآمد شهري، در نخستين اقدام 100دفتر تسهيل گري در 10استان كشور به صورت پايلوت ايجاد شود كه كرمانشاه هم جزء اين استان ها است.