«ساره جوانمردی» بانوی تیرانداز معلول ایران كه در رقابت های اخیر قهرمانی جهان در كره جنوبی با كسب ۲ نشان طلا به این مهم دست یافته، همچنان در رشته خود تنها بانوی مدال آور پارالمپیكی است كه این عنوان را یدك می كشد.
بانوی ورزشكار شیرازی كه پیش از این، برای نخستین بار نام خود را، با تصاحب 2 نشان طلای پارالمپیك ریو در تاریخ ورزش ایران جاودانه كرد، در همان برزیل در رقابت با مردان ركورد فینال این بازی ها در رشته تپانچه خفیف 50 متر را نیز ارتقا داد و برگ زرین دیگری بر افتخارات حرفه ای و قهرمانی خود افزود.
اما جوانمردی امروز چهارشنبه پس از مدت ها، سكوت خود را شكست و لب به سخن گشود. او در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به ناگفته هایی از فعالیت ورزشی خود و همچنین اتفاقاتی كه در یك سال و اندی گذشته برای وی پیش آمد، اشاره كرد كه شنیدنی است.
دارنده نشان طلای پاراآسیایی 2014 در تپانچه بادی 10 متر زنان كلاس P2 كه اكنون بعد از كسب سهمیه توكیو تنها به افتخار آفرینی دیگر، این بار در میدان بازی های آسیایی جاكارتا می اندیشد، گفت: تا آن زمان نزدیك به پنج ماه فرصت داریم و باید خود را مهیای این رقابت همزمان با ارتقا ركود كنم تا جایگاه كاروان ایران در سكوهای برتر قرار گیرد.
دارنده برنز پارالمپیك لندن اظهار داشت: اما دوست ندارم، بار مدال آوری فقط روی دوش «ساره» باشد. كما اینكه اكنون فقط «جوانمردی» مدال آوری می كند و این كار برای یك تیم خوشایند نیست.
وی در این باره توضیح داد: اگر هم تیمی های من در تیراندازی از نظر فنی حمایت شوند به طور قطع تعداد «ساره ها» افزایش می یابد و من می خواهم این اتفاق رخ بدهد.
بانوی تیرانداز و افتخار آفرین ایران ادامه می دهد: اكنون چهار ماه است در اردوهای تیم ملی حضور ندارم و غیر متمركز با شرایط سخت برای افتخار آفرینی كشورم در استانم تمرین می كنم. حضور نیافتن من در اردوها به دلیل حاشیه ها و شرایط بد فنی تیم است و من بارها برای بهبود این شرایط درخواست خود را با رئیس فدراسیون در میان گذاشته ام. اما با تداوم این روند نباید منتظر اتفاق تازه ای در تیم تیراندازی بود و همچنان ساره «تنها» با اندوخته های ورزشی خود باید بار مدال آوری را به دوش بكشد.
بانوی پارالمپیكی ایران به رقابت های قهرمانی اخیر در كره جنوبی اشاره و اضافه كرد: پیش تر در مسابقات جهانی امارات بدون حضور مربی به مصاف رقبای عنوان دار خود رفتم و فقط افسوس بود و افسوس؛ كه جای خالی یك مربی برای ساره در جایگاه مخصوص مربیان باعث تعجب سایر مربیان و تیراندازان رقیب شده بود. هر چند مدال های كسب شده من در این ۲ مسابقه اخیر در كره جنوبی و امارات بیشتر شبیه یك معجزه بود و جز لطف خداوند متعال و دعای خیر هموطنانم نمی تواند، باشد.
جوانمردی ادامه داد: در همین رقابت های اخیر قهرمانی تیراندازی جهان، تیم های اوكراین، تركیه و مقدونیه در تپانچه بادی و چین و اوكراین هم در تپانچه خفیف 50 متر بی نهایت عالی رشد كرده اند كه این نشان از تمرینات منظم و كادر فنی با تجربه و دلسوز آنان دارد، پس خواستن یك مربی كاربلد و دلسوز و بدون حاشیه به طور یقین توقع بالایی برای یك ورزشكار مدال آور نیست.
دارنده مدال برنز بازیهای پارالمپیك لندن كه كسب مدال طلا را در وجود خود می بیند، گفت: اما شرایط به گونه ای پیش رفت كه چاره ای جز حضور نیافتن در اردوهای تیم ملی را نداشتم و تمریناتم را به طور غیر متمركز با شرایط سخت و البته با حمایت رئیس فدراسیون دنبال می كنم.
جوانمردی دلیل این كار را پرهیز از حاشیه و داشتن آرامش برای ادامه تمرینات می داند.
بانوی پارالمپیكی ایران گفت: من 10 سال عضو تیم ملی هستم، 10سال در این تیم زندگی كرده ام و برای من سخت است كه چهار ماه از حضور در تیم دور باشم، اما شرایط ایجاب می كرد كه در این مسیر گام بگذارم.
جوانمردی افزود: ساره تنها به تیم فكر نمی كند، به اقتدار ایران در دفاع از ورزش كشور می اندیشد. به همین دلیل تاكنون سكوت كرده ام. اما با این شرایط خوشحالم تمرینات را غیرمتمركز دنبال می كنم؛ زیرا چاره ای جز این ندارم. ساره جزو تیم است و این حواشی نه تنها او را از مدال دور نكرد بله انگیزه اش را بی نهایت تقویت كرد تا بتواند به جاكارتا و بازیهای پارالمپیك ۲۰۲۰ توكیو خوشبینانه تر از گذشته فكر كند.
وی در پایان گفت: خوشحالم كه خداوند متعال این توفیق را به من داد تا در راه وطنم خدمت كنم و فكر می كنم هیچ افتخاری بالاتر از این نیست.
ورزشی**9250**1597
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۲
تهران - ایرنا - بانوی طلایی پارالمپیك ایران در شرایطی نخستین سهمیه بازیهای پارالمپیك توكیو را برای كشور به ارمغان آورد كه برای دور ماندن از حاشیه، به «تنهایی» اردو نشینی كرده و مدتی است كه در تمرینات تیم ملی حضور ندارد.