شهركرد- ایرنا- رئیس فدراسیون قایقرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: این رشته ورزشی توان كسب مدال رنگارنگ در مسابقات آسیایی 2018 جاكارتای اندونزی را دارد.

غلامرضا امینی روز چهارشنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا افزود: كمیت كسب مدال های قایقرانی ایران در مسابقات آسیایی اندونزی كمتر از 9 مدال است، اما سعی می شود كیفیت مدالها بالا باشد تا به كاروان ورزشی ایران در این رقابت ها از نظر دریافت مدالها كم كند.
به گفته وی، مهمترین برنامه فدراسیون قایقرانی حضور قدرتمند در مسابقات آسیایی جاكارتای اندونزی است.
رئیس فدراسیون قایقرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: اكنون مشكلی برای ورود قایق ورزشی به داخل كشور تاكنون ایجاد نشده است.
وی در خصوص تاثیر نرخ ارز بر روی واردات قایق ورزشی افزود: دولت ارز مورد نیاز برای ورود قایق را تامین می كند و در این زمینه مشكلی وجود ندارد.
وی درباره وضعیت كمیته فنی فدراسیون قایقرانی نیز گفت: كمیته فنی فدراسیون قایقرانی فعال است و محسن میلاد از خانواده ورزش قایقرانی است و اعتراض این قهرمان حق اوست.
رئیس فدراسیون قایقرانی از میزبانی مسابقات قایقرانی قهرمانی آسیا در سال 2021خبر داد و گفت: در كنگره كنفدراسیون قایقرانی آسیا تهران به عنوان میزبان رقابت‌ های قهرمانی آسیا در سال ٢٠٢١ شد.
به گفته وی، علاوه بر برگزاری این مسابقات مهم بین المللی، كنگره ورزش قایقرانی آسیا نیز به میزبانی ایران برگزار خواهد شد.
امینی اظهارداشت: ایران سه دوره میزبان قهرمانی آسیا بوده و این بار نیز توانایی میزبانی خود را نشان خواهد داد.
به گفته وی، ستاد برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در تهران بزودی برگزار می شود و امید است ایران یكی از كرسی ها مهم فدراسیون آسیایی را بدست آورد.
رئیس فدراسیون قایقرانی افزود: در سال 2018 نیز مسابقات اسلالوم(مارپیچ) در ایران برگزار می شود و 2019 نیز ایران شاهد میزبانی كاناپولو خواهد بود.
امینی با بیان اینكه رشته قایقرانی یكی از رشته های پرمدال المپیك است، افزود: تمام تلاش فدراسیون قایقرانی كسب مدال در بازی های آسیایی اندونزی و المپیك 2020 است.
به گفته وی، بزودی در حضور رئیس جمهوری از ورزشكاران كشور تقدیر می شود كه بخشی از این ورزشكاران قایقران زن و مرد كشور خواهند بود.
به گزارش ایرنا، بازی های آسیایی جاكارتای اندونزی در سال 2018 با حضور كشورهای مختلف در رشته های گوناگون ورزشی برگزار می شود.
رئیس فدراسیون قایقرانی چهارمحال و بختیاری را قطب رشته رفتینگ ایران دانست و خواستار جذب سرمایه گذار در این زمینه شد.
چهارمحال و بختیاری 3 هزار كیلومتر رودخانه دارد كه تنها در بخشی از این رودخانه ها رشته قایقرانی فعال است.
2097/6021