به گزارش ايرنا استاندار آذربايجان غربي شامگاه چهارشنبه در اين جلسه بر ضرورت اهتمام ويژه تمامي دستگاه هاي اجرايي استان در جهت پيشبرد برنامه هاي اقتصاد مقاومتي تاكيد كرد و گفت: بايد با تلاش، پيگيري و نظارت جدي دستگاه هاي اجرايي استان طرح هاي مربوط به برنامه اقتصاد مقاومتي در استان اجرايي و تكميل شود.
محمدمهدي شهرياري، طرح اشتغال فراگير و اشتغال پايدار روستايي و عشايري را از جمله برنامه هاي مهم در راستاي تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي عنوان كرد و افزود: طي روزهاي گذشته با اهتمام دستگاه هاي اجرايي و بانك ها، پرداخت تسهيلات مربوط به اين طرح ها شتاب خوبي به خود گرفته است.
وي ابراز اميدواري كرد كه با ادامه اين روند تا آخر تيرماه، تمامي منابع مربوط به اين 2 طرح در استان جذب شود و در اختيار متقاضيان قرار گيرد.
وي همچنين در اين جلسه از جانشين فرمانده اقتصاد مقاومتي كشور در استان خواست حل مشكل تخصيص آب مورد نياز صنايع در حوضه آبريز درياچه اروميه را پيگيري كند.
معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار آذربايجان غربي نيز در اين جلسه گفت: در راستاي اجرايي شدن پنجره واحد سرمايه گذاري در استان مقرر شده است تا در عرض يك هفته، تمامي دبيرخانه هاي دستگاه هاي اجرايي به شبكه مركز خدمات سرمايه گذاري استان متصل شوند.
رضا حسيني افزود: شيوه نامه فعاليت دستگاه ها در پنجره واحد سرمايه گذاري استان نيز در جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان به تصويب خواهد رسيد.
وي، توسعه راه ها و اتصال استان به آزاد راه هاي كشور، اجراي طرح گازرساني از غرب درياچه اروميه و توسعه زيرساخت هاي تجارت فرامرزي در استان را نيز مورد تاكيد قرار داد و گفت: تحقق اين موارد مي تواند بخش بزرگي از عقب ماندگي هاي استان را جبران كند.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان نيز در اين جلسه گزارشي از عملكرد و اقدامات ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي در آذربايجان غربي ارائه كرد و اجراي طرح عدالت بين منطقه اي و عدالت سرزميني و توجه ويژه دولت به مناطق و استان هاي محروم را از جمله اين اقدامات دانست.
ناصر حضرتي گفت: در اين راستا بودجه آذربايجان غربي در سال هاي 1396 و 1397 نسبت به سال هاي گذشته از رشد مطلوبي برخوردار شده كه اين امر مي تواند در شتاب بخشي به روند رشد و توسعه استان موثر واقع شود.
وي، مردمي كردن اقتصاد و كاهش نقش دولت در اجراي طرح هاي عمراني را از ديگر برنامه ها و اهداف اقتصاد مقاومتي عنوان كرد و افزود: در اين رابطه در آذربايجان غربي كارهاي مقدماتي واگذاري پروژه ها به بخش خصوصي انجام شده و 77 پروژه براي واگذاري يا مشاركت با بخش خصوصي احصا شده است.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان غربي در اين جلسه اقدامات انجام گرفته در شهرستان هاي تكاب و چالدران به عنوان پايلوت اقتصاد مقاومتي استان را نيز تشريح كرد.
حضرتي به طرح هاي قابل پيگيري سال جاري در ستاد اقتصاد مقاومتي استان نيز اشاره و طرح هاي توسعه صادرات غيرنفتي، جذب سرمايه گذاري خارجي، توسعه ظرفيت هاي صادراتي منطقه آزاد ماكو، توسعه زيرساخت هاي تجارت خارجي و ترانزيت، گسترش پوشش استاندارد، اجراي بودجه ريزي مبتني برعملكرد، شفاف سازي بودجه هزينه اي و سرمايه اي دولت و مبارزه با اقتصاد زيرزميني و قاچاق را از جمله اين طرح ها عنوان كرد.
به گزارش ايرنا استاندار آذربايجان غربي راه اندازي سامانه ' پنجره واحد سرمايه گذاري' با هدف جذب سرمايه گذار و بهبود فضاي كسب و كار را اولويت اقتصادي اين استان مي داند و تحقق آن را با جديت دنبال مي كند.
3072
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۷
اروميه- ايرنا- جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي آذربايجان غربي به رياست استاندار آذربايجان غربي و با حضور جمشيد انصاري، معاون رييس جمهوري و جانشين ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي كشور در اين استان برگزار شد.