یحیی رحمتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یكی از مهمترین اهدافی كه زنجان با برگزاری جشنواره های آش و غذای كشورهای اكو – جاده ابریشم دنبال می كند، موضوع تبدیل شدن این استان به قطب گردشگری غذایی كشور است.
وی یادآورشد: زنجان چنین پتانسیلی را در خود ایجاد كرده است كه گردشگران بتوانند غذای كشورهای مختلف را در یك مكان و زمان در آن تجربه كنند.
رحمتی اظهار كرد: از سوی دیگر زنجان به دنبال افزایش ماندگاری گردشگران است و همین موضوع غذا هم می تواند به تحقق چنین هدفی كمك كند.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: طی سال گذشته این استان از معبر گردشگری بودن خارج و به مقصد گردشگری تبدیل شده است.
وی خاطرنشان كرد: آمار سفرهای نوروزی هم نشان می دهد كه زنجان شاهد افزایش 36 درصدی گردشگران با مقصد سفر به این استان بوده است.
رحمتی تاكید كرد: زنجان به عنوان استان برتر در رویدادهای بین المللی گردشگری در سطح كشور به علت برگزاری همین رویدادهای جشنواره آش و غذای كشورهای اكو – جاده ابریشم انتخاب شده است.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینكه به طور معمول یك سوم هزینه های سفر مربوط به غذا و خوراك است، باید از ظرفیت ایجاد شده در این استان برای افزایش تعداد گردشگران و ماندگار سازی آنان بهره گرفت.
زنجان هر ساله جشنواره استانی جغور بغور، گیلاس و جشنواره ملی آش را با حضور 31 استان و جشنواره بین المللی غذای كشورهای اكو – جاده ابریشم را برگزار می كند.
در چهارمین دوره برگزاری جشنواره بین المللی غذای كشورهای اكو – جاده ابریشم علاوه بر ایران، 15 كشور حضور داشتند.
3001/6085
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۹
زنجان – ایرنا – مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: این استان بسترهای لازم برای تبدیل شدن به قطب گردشگری غذایی كشور را دارد و می تواند با همین عنوان هم در سطح ملی و جهانی مطرح شود.