اروميه- ايرنا- معاون اداره كل امور بانوان و خانواده استانداري آذربايجان غربي با اشاره به اينكه يكي از سياست هاي دولت ايجاد اميد و نشاط در جامعه است، گفت: سند راهبردي ارتقاي وضعيت بانوان با همين هدف در اين استان تدوين و عملياتي مي شود.

به گزارش ايرنا ستاره مشرقي روز شنبه در جلسه تبيين و تشريح شاخص هاي سند راهبردي ارتقاي وضعيت زنان و خانواده افزود: شناسايي وضعيت زنان و خانواده استان، شناسايي مشكلات و معضلات زنان در جامعه، تدوين راهكارهاي متناسب با وضعيت استان براي ارتقاي وضعيت زنان و خانواده استان از اهداف مهم تدوين اين سند است.
وي ادامه داد: ماده 101 برنامه ششم توسعه كه به فرصت هاي برابر زنان و مردان تاكيد كرده، افق روشني پيش روي زنان و خانواده قرار داده است و اين سند در راستاي همين ماده در استان ها اجرايي مي شود.
وي بيان كرد: سند راهبردي ارتقاي وضعيت زنان و خانواده استان بر اساس اسناد فرادستي از جمله سند چشم انداز سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري، قانون اساسي با تاكيد بر شناسايي و رصد مستمر شاخص هاي موثر بر وضعيت زنان و خانواده و توجه ويژه به نقش سازنده زنان و بهره مندي جامعه از سرمايه انساني آنان در فرآيند توسعه پايدار تدوين مي شود.
مشرقي افزود: با عملگرايي و هم افزايي كليه دست اندركاران و متوليان و با جمع بندي و احصاي شاخص هاي رسمي و غيررسمي شهرستان ها مي توان بهترين راهكارها را در اجراي اين سند انتخاب كرد و براي ارتقاي وضعيت زنان و خانواده استان گام هاي موثر برداشت.
به گزارش ايرنا بر اساس ماده 101 قانون برنامه ششم توسعه كليه دستگاه هاي اجرائي موظف هستنند به منظور تقويت نهاد خانواده و جايگاه زن در آن، استيفاي حقوق شرعي و قانوني زنان در همه عرصه‌ها، توجه ويژه به نقش سازنده آنان و نيز بهره‌مندي جامعه از سرمايه انساني ايشان در فرآيند توسعه پايدار و متوازن با سازماندهي و تقويت جايگاه سازماني امور زنان و خانواده در دستگاه، نسبت به اعمال رويكرد عدالت جنسيتي بر مبناي اصول اسلامي در سياست‌ها، برنامه‌ها و طرح هاي خود براساس شاخص هاي ابلاغي ستاد ملي زن و خانواده شوراي عالي انقلاب فرهنگي اقدام كنند.
8135/2093