بندرعباس- ايرنا - مدير اداره بنادر و دريانوردي بندرلنگه گفت: 9 محموله كانتينريخچالي براي نخستين بار از طريق اين بندر به كشور امارات متحده عربي صادر شد.

به گزارش ايرنا، قاسم عسكري نسب روز يكشنبه در حاشيه صادرات اين محموله در جمع خبرنگاران افزود: در قالب اين محموله، با استفاده از 2 فروند شناور لندينگ كرافت، ميزان 200 تن كالاي غيرنفتي شامل ميوه و تره بار به بندر دبي در كشور امارات متحده عربي صادر شد.
وي بيان داشت: مهم ترين مزيت بندرلنگه، فاصله 67 مايلي آن به بندرهاي دبي و شارجه است كه اين مسير دريايي به عنوان نزديك ترين فاصله سواحل جنوبي ايران با بندرهاي اصلي كشور امارات متحده محسوب مي شود.
مدير اداره بنادر و دريانوردي بندرلنگه به موقعيت راهبردي اين بندر در زمينه صادرات و واردات كالا اشاره كرد و بيان داشت: بايد محوطه اختصاصي در بندرهاي غرب هرمزگان براي صادرات كالا به كشورهاي حاشيه خليج فارس ايجاد شود.
عسكري نسب گفت: علاوه بر انجام طرح توسعه دريايي و افزايش زمين پسكرانه درسال هاي اخير، تخصيص محوطه ويژه نگهداري كانتينرهاي خالي ورودي و كانتينرهاي در انتظار نوبت ارسال و هم چنين تسهيل شرايط ورود و خروج كانتينر و پهلودهي شناورها از ديگراقدام هاي انجام شده در بندرلنگه است.
اين مسوول اضافه كرد: اين اقدام هاي زمينه ساز افزايش تبادلات تجاري ايران با كشورهاي حاشيه خليج فارس خواهد شد.
وي خاطرنشان كرد: بندرلنگه و بندرهاي تابعه آن، زير ساخت هاي مناسبي در زمينه صادرات انواع كالا از جمله مصالح ساختماني، كانتينرهاي يخچالي و كالاهاي معدني دارد و آماده خدمات رساني در زمينه صادرات كالا به تاجران و سرمايه گذاران است.
بندرلنگه به عنوان اصلي ‌ترين بندر تجاري منطقه‌ غرب هرمزگان علاوه ‌بر ترانزيت كالا، فعاليت‌هاي صادراتي، وارداتي و كاپوتاژ را نيز پشتيباني مي ‌كند.
موقعيت جغرافيايي و ترابري دريايي بندرلنگه از يك سو، آن را به بهترين پايانه لجستيكي براي جزيره هاي ايراني حوزه‌ خليج ‌فارس (سيري، لاوان، كيش، هندرابي، تنب بزرگ و كوچك و ابوموسي) تبديل كرده است.
از سوي ديگر، داشتن حداقل فاصله دريايي با شيخ‌ نشين‌هاي امارات متحده عربي از جمله «دبي و شارجه»، اين بندر را از بُعد كاهش هزينه ي حمل و كاهش استهلاك شناورها از ديگر بنادر مشابه متمايز كرده است.
شهرستان بندرلنگه در 240 كيلومتري غرب بندرعباس مركز استان هرمزگان واقع است.
7195/ 6048