تهران - ايرنا -پارك فناوري پرديس، از سوي بنياد ملي نخبگان و مركز تعاملات بين‌المللي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري برترين پايگاه كشور در جذب ايرانيان متخصص خارج از كشور انتخاب شد.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمي ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، برنامه «همكاري با متخصصان و كارآفرينان ايراني خارج از كشور» به‌منظور انتقال دانش، تجربه و ايده‌هاي فناورانه به كشور توسط مركز تعاملات بين‌المللي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و با همكاري بيش از 67 دانشگاه، پژوهشگاه، شركت دانش‌بنيان، پارك فناوري و مراكز رشد و نوآوري منتخب كشور در حال اجرا است.
بر اين اساس، طي 3 سال گذشته حدود يكهزار نفر از متخصصان و كارآفرينان ايراني خارج از كشور در قالب اين برنامه به كشور بازگشته و شروع به كار كرده‌اند.
اين برنامه در قالب حمايت از انجام دوره‌هاي علمي و تحقيقاتي همچون پسادكتري، فرصت مطالعاتي، استاد مدعو و معين، راه‌اندازي كسب‌ و كارهاي فناورانه، اشتغال در شركت‌هاي دانش‌بنيان، تعريف پروژه‌هاي فناوري كوتاه و بلندمدت، برگزاري سخنراني و كارگاه‌هاي تخصصي به ارتباط موثر ما بين متخصص و مراكز علمي و فناوري برگزيده كشور ياري كنند.
بر اساس اين گزارش، بنياد ملي نخبگان معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري سالانه طي فرايند ارزيابي، اقدام به رتبه‌بندي اين پايگاه‌ها مي‌كند. در رتبه‌بندي سال 1396 پارك فناوري پرديس معاونت علمي به‌عنوان پايگاه متخصص در راه‌اندازي كسب ‌و كار و جذب ايرانيان متخصص خارج از كشور بالاتر از ديگر پايگاه‌هاي فعال در اين حوزه قرار گرفت.
در رتبه‌بندي كلي نيز اين پارك از ميان 49 پايگاه، به‌عنوان ششمين پايگاه برتر كشور انتخاب شده است. هم‌اكنون تعداد 15 نفر از ايرانيان متخصص خارج از كشور در پارك فناوري پرديس معاونت علمي مستقر شده‌اند و كسب‌وكار فناورانه خود را در اين پايگاه راه‌اندازي كرده‌اند.
پارك فناوري پرديس به‌عنوان مهم‌ترين و بزرگترين پارك فناوري كشور با مجوز شوراي گسترش آموزش عالي در سال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياست‌جمهوري و با همكاري تعدادي از دانشگاه‌ها و مراكز علمي - پژوهشي كشور با هدف تجاري‌سازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركت‌هاي دانش‌بنيان تاسيس شد.
اين پارك بعنوان يكي از سازمان‌هاي زيرمجموعه معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري، تاكنون بيش از 200 واحد فناور دانش‌بنيان از بين بيش از 1900 متقاضي در حوزه‌هاي فناوري‌هاي پيشرفته همچون فناوري اطلاعات و ارتباطات، زيست‌فناوري، فناوري نانو، مواد جديد، مكانيك و اتوماسيون به عضويت پذيرفته شده و اين واحدهاي فناور توانسته‌اند مراكز تحقيق يا دفاتر طراحي و مهندسي خود را در پارك فناوري پرديس ايجاد و مستقر نمايند.
علمي ** 1836 **1440