عبدالمجيد حيصي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: تنها در چهار بيمارستان آذربايجان غربي، موسسه هاي خيريه فعال نيست كه در اين خصوص نيز برنامه ريزي هايي از سوي خيران انجام شده است.
وي با تاكيد بر اينكه اين موسسه ها در سامانه وزارت كشور ثبت نام و كد رهگيري دريافت كرده است، ابراز اميدواري كرد تا در نيمه نخست امسال در تمامي مراكز آموزشي درماني و بيمارستان هاي اين دانشگاه، موسسه هاي خيريه بيمارستاني فعال شوند.
وي به نقش مشاكرت هاي مردمي در رفه مشكلات جامعه اشاره و بيان كرد: اين موسسه هاي خيريه بازويي توانمند در مشاركت براي حل مشكلات بيمارستان ها هستند.
حميصي افزود: اين موسسه هاي خيريه به منظور ساماندهي خدمات عام المنفعه و امور نيكوكاري و بهره برداري از منابع حاصل از امور خيريه جهت تامين نيازهاي دارويي، درماني، حمايتي و تجهيزات مورد نياز بيماران، همچنين ساخت و بازسازي بيمارستان، درمانگاه هاي تخصصي و نيز توسعه كمي و كيفي خدمات سلامت در بيمارستان هاي دانشگاهي از سال 1395 در اولويت معاونت امور اجتماعي وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته است.
وي ادامه داد: اين موسسه ها داراي ماهيت غيرسياسي، غيرتجاري، غيرانتفاعي، غيردولتي، داوطلبانه و عام المنفعه بوده و تحت عنوان مؤسسه خيريه در موضوع امور خيريه و نيكوكاري و حمايت از بيماران با رعايت كامل قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران و بر اساس اساسنامه مصوب و با مجوز وزارت كشور فعاليت مي كنند.
وي بيان كرد: ساماندهي مشاركت هاي مردمي براي حمايت از بيماران، ساخت و تجهيز و بازسازي و توسعه بيمارستان، هماهنگي خيران براي مشاركت در توسعه سلامت از اهداف مهم اين موسسه ها به شمار مي رود.
به گزارش ايرنا، خيران عرصه سلامت از جمله خيراني هستند كه با هدف كمك به دولت براي اجراي طرح هاي بهداشتي درماني فعال شده و سالانه ميلياردها ريال كمك تنها در آذربايجان غري از سوي اين خيران انجام مي شود؛ اعطاي زمين، خريد تجهيزات، كمك به بيماران نيازمند از جمله فعاليت هاي خيران به شمار مي رود.
8137/3072
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۳
اروميه- ايرنا- مديرعامل مجمع خيران عرصه سلامت آذربايجان غربي گفت: خيّران اين عرصه در حال حاضر در 20 بيمارستان استان فعال هستند و خدمات حمايتي در اين بيمارستان ها عرضه مي كنند.