به گزارش ايرنا سردار سرتيپ حسن شاهوارپور روز جمعه در آئين برزگداشت چهارم خرداد،روز مقاومت و پايداري - روز دزفول افزود:
پشتوانه سوم و چهارم خرداد ايستادگي مردم به ويژه مردم دزفول و تكيه بر باورهاي ديني و اعتقادي بود.
وي اظهار داشت:چهارم خرداد نماد مقاومت مردم دزفول در مقابل متجاوزان تا دندان مسلحي است كه با تجاوز گسترده به پنج استان غربي و 2 استان جنوبي ، ايران را درگير جنگي هشت ساله كردند ولي نتوانستند در برابر مقاومت و ايستادگي مردم پيروز شوند.
وي به نقش ويژه خوزستان در پيروزي رزمندگان در جنگ تحميلي اشاره كرد و گفت:دشمن بعثي از هيچ جنايتي در برابر كشورمان كوتاه نيامد و تمام سعي خود را براي شكست مقاومت مردم به كار گرفت .
سردار شاهوارپور افزود:در مردادماه سال 59،صدام متجاوز نخستين بار با نماينده آمريكا در مرز اردن ديدار كرد و بعد از آن با سران مرتجع منطقه نشست هايي برگزار كرد و مجوز حمله همه جانبه به ايران را از آنها گرفت.
وي با تشريح جنايات صدام و رژيم بعث عليه مردم ايران در جنگ تحميلي گفت:صدام سه محور خرمشهر و آبادان،اهواز و دزفول را محورهاي اصلي حمله به ايران قرار داد و سعي داشت در نخستين حمله شمال خوزستان و دزفول را تصرف كند.
فرمانده سپاه خوزستان ادامه داد:وجود پايگاه هوايي و تيپ زرهي و ديگر امكانات دفاعي در شمال خوزستان به عنوان مجموعه اي هم افزا در كار مردم دزفول دشمن را در غرب كرخه زمين گير كرد.
وي به رشادت و مقاومت مردم دزفول كه باعث آفرينش حماسه كم نظير فتح المبين شد اشاره كرد و گفت:دزفول نقش ويژه اي در برجستگي نهضت امام خميني (ره) داشته است.
وي ولايتمداري و رهبري،حضور مردم در صحنه و روحيه انقلابي مردم را از مولفه هاي مهم كشورمان بعد از انقلاب نام برد و گفت:مهمترين درسي كه از مقاومت چهارم خرداد و مردم دزفول بايد فرا گرفت تكيه بر باورهاي ديني و اعتقادي وچشم ندوختن به دشمنان است.
سردار سرتيپ شاهوارپور تكيه بر باورهاي ديني را موتور پيش برنده نظام اسلامي دانست و گفت:اگر غفلت كنيم و اين مولفه مهم را از دست بدهيم دشمن به راحتي از اين فرصت استفاده مي كند .
وي افزود:دولتمردان بايد بدانند اگر بناست مردم آنها را همراهي كنند بايد توجه ويژه اي به مردم داشته باشند و اگر به مشكلات مردم رسيدگي كنند مردم پرشورتر و با اقتدارتر نظام را همراهي خواهند كرد .
***دزفول به شناسنامه اش افتخار مي كند
امام جمعه دزفول نيز در اين آئين گفت:نهال نوپاي انقلاب با ايثار و مقاومت و پايداري مردم دزفول رقم خورد و حماسه سازي مردم خوزستان و دزفول و حفظ آرمان هاي انقلاب امروزه به الگوي مسلمانان جهان تبديل شده است.
حجت الاسلام سيدمحمدعلي قاضي دزفولي افزود:مقاومت مردم دزفول مستكبران عالم را به لرزه درآورد بطوريكه تاريخ از اين مقاومت ها كمتر به خود ديده است .
وي افزود:مردم دزفول در طول هشت سال جنگ تحميلي توپ باران و موشك باران هاي سنگين دشمن را به جان خريدند و با خون پاك خود اجازه ندادند دشمن موفقيتي كسب كند .
امام جمعه دزفول ايستادگي و مقاومت مردم دزفول و تخليه نكردن اين شهر را رمز پيروزي دزفول دانست و گفت:اگر شهرستان دزفول در طول جنگ تحميلي تخليه مي شد تصرف آن براي دشمن آسان تر مي شد ولي مردم دزفول تمام قد در برابر دشمن ايستادند و به عنوان اسوه مقاومت و پايداري در جهان معرفي شدند.
وي به حمايت و پشتيباني بانوان دزفولي در جنگ تحميلي نيز اشاره كرد و گفت:بانوان دزفول با وجود اعزام پسران و همسران خود به جبهه خود نيز پشت جبهه از رزمندگان پشتيباني كردند و به آنها روحيه مي دادند و امروز نيز دكترين مقاومت در سوريه ،لبنان ،يمن و افغانستان جواب داده و دزفول قهرمان به فرزندان ، شهدا و شناسنامه اش افتخار مي كند.
**استاندار خوزستان:دزفول نماد مقاومت ايران اسلامي است
به گزارش ايرنا استاندار خوزستان نيز با صدور بيانه اي به مناسبت چهارم خرداد بيان داشت:چهارم خرداد نماد مقاومت مردم دزفول در برابر حملات هوايي و موشك باران رژيم بعث عراق است.
غلامرضا شريعتي در اين بيانيه افزود:مردم شهيدپرور و انقلابي دزفول در جنگ تحميلي مقاومت و رشادت بسياري از خود نشان دادند و نيروهاي بعثي كه خيال تصرف دزفول را در سرداشتند و فكر مي كردند با موشك باران مي توانند بر مردم دزفول پيروز شوند در مقابل ايستادگي و مقاومت اين شهر شكست خوردند.
در اين آئين از رشادت هاي سردار سرتيپ حسن شاهوارپور به نمايندگي از رزمندگان دفاع مقدس تجليل شد.
رونمايي از كتاب خطبه هاي مقاومت - روز شمار خطبه هاي نمازجمعه دزفول در دوران دفاع مقدس نوشته محمدحسين درچين از ديگر بخش هاي اين همايش بود.
همچنين در اين آئين كه با حضور نماينده مردم دزفول در مجلس، مدير كل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خوزستان ، مدير كل پست خوزستان و ديگر مسئولان محلي برگزار شد از تمبر ويژه چهارم خرداد رونمايي شد.
دزفول در 2 هزار و 700 روز مقاومت ،2 هزار و 600 شهيد،452 آزاده ،چهار هزار جانباز و 147 مفقودالاثر تقديم كرد.
اين شهرستان در طول هشت سال جنگ تحميلي 176 بار مورد اصابت موشك هاي دوربرد دشمن قرار گرفت و 489 بار بمباران هوايي شد و 2 هزار و 500 گلوله توپ به اين شهر اصابت كرد.
بيش از 19 هزار و 500 واحد مسكوني ،اداري ،آموزشي دزفول در اين حملات ويران شد.
به پاس ايستادگي و مقاومت مردم دزفول در هشت سال جنگ تحميلي اين شهر در سال 1366 به عنوان پايتخت مقاومت و پايداري ايران انتخاب شد.
همچنين در سال 91 ، چهارم خرداد به عنوان روز مقاومت و پايداري - روز دزفول در تقويم ثبت شد.
7278/6068
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳
دزفول - ايرنا - فرمانده سپاه حضرت ولي عصر(عج) خوزستان با اشاره به ايستادگي و مقاومت مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس گفت: مقاومت و ايستادگي مردم حماسه سوم و چهارم خرداد را رقم زد و در تاريخ جاودانه كرد.