تهران- ايرنا- معاون هماهنگي و برنامه ريزي معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري گفت: اطلس وضعيت زنان و خانواده با هدف شناسايي آسيب هاي اجتماعي، به تفكيك استان هاي مختلف كشور تهيه شده است.

اطهره نژادي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا اظهار داشت: آمار موجود در اطلس وضعيت زنان و خانواده كشور كه بر اساس سرشماري سال 1390 در سال هاي 1392 و 1393 آماده شده بود، در سال 1395 به روزرساني شد؛ به طوري كه اكنون اين آمار به تفكيك استان ها و به صورت كامل تر نسبت به اطلس قبلي در دسترس است.
وي با بيان اينكه درحال حاضر اطلس زنان و خانواده در مرحله نقشه سازي قرار دارد، افزود: گزارش هاي مربوط به وضعيت اين حوزه تهيه شده است كه در صورت نهايي شدن، روي پورتال معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري براي بهره برداري قرار مي گيرد.
نژادي ادامه داد: در اطلس زنان و خانواده موضوعات و آسيب هاي اجتماعي حوزه زنان ازجمله فرار دختران از منزل، خودسوزي زنان، اقدام به خودكشي و آسيب هايي همچون اعتياد در ميان بانوان و تعداد افراد دستگير شده در اين زمينه، وجود دارد كه به تفكيك آمارهاي محرمانه كه از دستگاه هاي مختلف دريافت شده، در اين اطلس آمده است.
معاون هماهنگي و برنامه ريزي معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري اضافه كرد: اطلاعات جمع آوري شده به غير از اطلاعات محرمانه تا جايي كه امكان انتشار داشته باشند، در پورتال معاونت منتشر خواهند شد و از اطلاعاتي كه به لحاظ محرمانه بودن اجازه انتشار آنها را نداريم، در برنامه ريزي ها و سياستگذاري ها استفاده خواهيم كرد.
وي اظهار داشت: اكنون اطلس زنان و خانواده به صورت تهيه گزارش هاي اجتماعي وضعيت زنان و خانواده در كشور (در كل كشور و به تفكيك استان ها) آماده است اما نقشه سازي آن كه معناي واقعي اطلس است، در دست اقدام بوده، هنوز انجام نشده است.
در مجموع نيمي از جمعيت 81 ميليون نفري ايران را زنان تشكيل مي دهند كه به گفته برخي كارشناسان، آسيب هايي همچون اعتياد در ميان آنها رو به افزايش است تا جايي كه كارشناسان حوزه آسيب هاي اجتماعي معتقدند برخي از اين آسيب ها به سمت زنانه شدن پيش مي رود.
به همين منظور معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري از چند سال گذشته با هدف شناسايي، پيشگيري و مقابله با آسيب هاي اجتماعي البته با همكاري دستگاه هاي متولي، اطلس وضعيت زنان و خانواده را در دستوركار قرار داده است تا از اين طريق آسيب هاي اجتماعي شناسايي و در سياستگذاري ها و برنامه ريزي ها نيز از آنها استفاده شود.
اجتمام ** 7268**1834