به گزارش ايرنا، سرهنگ عليرضا حسين زاده روز دوشنبه در حاشيه نشست شوراي هماهنگي شركت هاي بيمه اي خراسان شمالي به خبرنگاران اظهار داشت: مشاركت در اصلاح راه ها و ارتقاي ايمني جاده ها به نفع شركت هاي بيمه اي است زيرا با كاهش تصادفات و كاهش شمار قربانيان و مصدومان حادثه هاي ترافيكي، ميزان پرداخت خسارت هاي بيمه اي نيز كاهش مي يابد.
وي با بيان اينكه جاده بجنورد - جنگل گلستان يكي از پرحادثه ترين جاده ها است و وضعيت اين محور نگران كننده است افزود: اين محور با اين حجم ترافيك ايمني لازم را ندارد و بايد به پروژه چهارخطه كردن اين مسير شتاب داده شود.
وي تصريح كرد: بيمه ها مي توانند با مشاركت در اجراي اين پروژه راهسازي و شتاب دادن به زمان بهره برداري از آن، به كاهش آمار تلفات كمك كنند و در نهايت از سود آن منتفع شوند.
سرهنگ حسين زاده گفت: ارتقاي ايمني جاده ها يكي از راهكارها براي كاهش خسارت هاي ناشي از تصادفات رانندگي است و از شركت هاي بيمه اي استان انتظار مي رود در پروژه راهسازي اين استان سرمايه گذاري كنند.
رئيس پليس راه خراسان شمالي گفت: شركت هاي بيمه اي استان به عنوان يك طرح نو و جديد در كشور مي توانند در سرمايه گذاري و اجراي پروژه هاي راهسازي پيشگام شوند.
مسير بجنورد-جنگل گلستان يكي از مسير هاي پر ترافيك و پرحادثه استان است و هر ساله ميليون ها مسافر در اين مسير تردد دارند.
7185/6042
تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۵
بجنورد- ايرنا- رئيس پليس راه خراسان شمالي با اشاره به اينكه جاده بجنورد - جنگل گلستان يكي از محورهاي ناايمن است گفت: از شركت هاي بيمه اي انتظار مي رود براي شتاب دادن به اين پروژه راهسازي سرمايه گذاري لازم را انجام دهند.