ابوالفضل عباسچیان روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: یكی از دلایل طولانی شدن فرآیندهای صدور مجوز، زمانبر بودن تشكیل جلسه كمیته ها، كارگروه ها و كمیسون های متعدد است.
وی اظهار كرد: از سوی دیگر تعیین زمانبندی مشخص در فرآیندهای سرمایه گذاری یكی از انتظارات اصلی سرمایه گذاران است.
عباسچیان خاطرنشان كرد: ایجاد امكان رصد روند رسیدگی به پروندهها با امكان دریافت گزارش های سیستمی به صورت برخط، بسیاری از ابهامات در خصوص دلایل طولانی شدن فرآیندها را رفع كرده و در صورت لزوم منجر به ارایه اصلاحات و راهكارهای بهتری خواهد شد.
مدیركل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان با تشریح سامانه پنجره واحد سرمایه گذاری این استان، هدف كلی از استقرار چنین سامانه ای را بهبود مستمر محیط كسب و كار زنجان از طریق اصلاح فرآیندهای بین دستگاهی در حوزه سرمایه گذاری و توسعه دولت الكترونیك بر شمرد.
نایب رئیس مركز خدمات سرمایه گذاری استان زنجان ادامه داد: اصلاح فرآیندها شامل 2 مرحله اصلاح روندی و اصلاح محتوایی است.
عباسچیان اضافه كرد: با اقدامات انجام گرفته زمینه لازم جهت تعریف تمامی فرآیندهای بین دستگاهی در حوزه سرمایه گذاری فراهم شده است و تا كنون 27 دستگاه استانی، 63 اداره شهرستانی و 105 كارشناس به عنوان كاربران پاسخگو به درخواست ها و ناظر در سیستم پنجره واحد تعریف شده اند.
مدیركل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: استعلام مربوط به هر یك از دستگاه ها برآورد، محاسبه و زمانی برای پاسخگویی تعریف شده است، در صورتی كه دستگاه ها به این استعلام ها پاسخ ندهند، در حكم پاسخ مثبت تلقی و ضمن آن گزارش عملكرد دستگاه مربوط به مراجع ذیصلاح هم كه پیگیر این موضوع هستند، هم داده می شود.
نخستین نقشه راه سرمایه گذاری كشور برای ایجاد تحول اساسی در محیط كسب و كار، شهریور 96 در زنجان به بهره برداری رسید.
ضمن آنكه بابت استقرار سیستم پنجره واحد میزان یك هزار و 176 ساعت برای 26 دستگاه اجرایی استان و 32 واحد شهرستانی دور آموزشی برگزار شد تا از سیستم استفاده كنند.
3001/8068
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۹
زنجان – ایرنا – مدیركل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: پنجره واحد سرمایه گذاری بستر تعامل بخش خصوصی و مدیران برای رصد تمام مراحل و فرآیندهای مربوط به صدور مجوز و پاسخگویی به استعلام ها است.