تهران- ايرنا- معاون هماهنگي و برنامه ريزي معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري گفت: در بحث تاب آوري اجتماعي، كوچكترين واحد اجتماعي موثر خانواده ها هستند كه با نقش آفريني صحيح، مي توانند سهم قابل توجهي در افزايش صبر و بردباري در جامعه داشته باشند.

اطهره نژادي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا به اجراي طرح تاب آوري اجتماعي به عنوان يكي از فعاليت ها در راستاي افزايش صبر و بردباري در جامعه اشاره كرد و افزود: اين معاونت، طرح تاب آوري اجتماعي را در سال 1396 به صورت ملي در همه استان ها آغاز كرده است و يقين داريم كه با همكاري همه بخش ها از خانواده ها تا دستگاه هاي اجرايي، يكي از طرح هاي موفق و تاثيرگذار اجتماعي خواهد بود.
وي اظهار داشت: اگر همه با هم تمرين كنند تا مشكلات شناسايي و حل شود و دولت، نظام و جامعه خود را منفك از يكديگر نبينند، قطعا جامعه پايدارتر و در برابر آسيب ها و مشكلات توان بيشتري براي مقابله خواهد داشت.
نژادي تصريح كرد: با درنظرگرفتن همين مساله و اينكه از منظر تاب آوري اجتماعي انسان هاي قوي تري داشته باشيم، در مقابل آسيب هايي مانند بلاياي طبيعي با تعامل بيشتر هم نظام خانواده ها و طوايف حفظ مي شود و هم جوامع محلي بهتر همديگر را پوشش مي دهند و مي توانند با آرامش، تحمل و بردباري بيشتري با يكديگر كنار بيايند.
وي با بيان اينكه ابلاغ اعتبار اين طرح در اواخر سال 96 صورت گرفت اما مشكلاتي به وجود آمد و بودجه به موقع تخصيص نيافت، افزود: منتظريم استان ها برنامه هاي خود را تكميل كنند و براي معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري ارسال كنند؛ زيرا امسال قرار است نقشه راه ملي تاب آوري اجتماعي همه استان ها در كنار هم ايجاد شود.
نژادي اضافه كرد: با تهيه اين نقشه مشخص مي شود كه هر استان چه نقشه راه تاب آوري دارد و چگونه مي خواهد از نظر اقتصادي، سياسي و اجتماعي تاب آوري بيشتري ايجاد كند و مردم چه پيشنهادهايي داده اند كه مساله راحت تر حل شود.
وي اظهار داشت: اكنون يكي از برنامه هاي ما اين است كه نتايج تاب آوري اجتماعي در سال 96 را به دست آورده و تجزيه و تحليل كنيم تا مشخص شود كه نقشه راه تاب آوري كدام استان ها شبيه هم است و چه برنامه هاي ملي در حوزه سياستگذاري مي توانيم براي آنها داشته باشيم.
معاون هماهنگي و برنامه ريزي معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري ادامه داد: وقتي بحث تاب آوري مطرح مي شود، مي تواند اين موضوع فردي يا اجتماعي باشد؛ در تاب آوري فردي در حوزه مهارت هاي آموزشي، روانشناسان آموزش تاب آوري در برابر مسائل و مشكلات را ارائه مي دهند.
وي خاطرنشان كرد: با اين حال دغدغه اصلي ما تاب آوري اجتماعي است كه موضوع جديدي است و تاب آوري اجتماعي در همه عرصه ها كمك مي كند به اينكه ما به عنوان واحدهاي اجتماعي تحمل، صبوري و آرامش بيشتري داشته باشيم تا بتوانيم از شرايط سخت گذر كنيم.
اجتمام ** 7268**1834