اروميه- ايرنا- مدير شركت شهرك هاي كشاورزي آذربايجان غربي گفت: تكميل سايت هاي گلخانه اي استان و رسيدن به مراحل واگذاري به سرمايه گذار و توليد نيازمند 250 ميليارد ريال اعتبار است.

سعيد جفايي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اهميت بهره برداري از اين گلخانه ها در كاهش مصرف آب و افزايش راندمان توليد، افزود: در طول 2 دهه گذشته بيش از 160 ميليارد ريال براي 10 سايت گلخانه اي در استان هزينه شده است.
وي با بيان اينكه پيشرفت هاي فيزيكي اين گلخانه ها از 30 تا 70 درصد مي باشد، گفت: برخي از سايت گلخانه ها در استان از جمله مهاباد و خليفه لوي نقده بالاي 90 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
جفايي بيان كرد: بخش هايي از اين سايت هاي گلخانه به بهره برداري رسيده است و در زمان حاضر بيش از 10 نفر به طور مستقيم در اين 2 سايت مشغول به كار هستند.
وي اضافه كرد: شهرك كشاورزي درشك سلماس نيز با 14 ميليارد ريال از محل منابع ملي در حال تكميل است و به زودي به بهره برداري مي رسد.
جفايي بيان كرد: جهاد كشاورزي سعي مي كند سرمايه گذاران علاقه مندو متخصص را كه بسيار اندك هستند، جذب و همزمان با كمك گرفتن از سازمان مديريت اين شهرك ها را به رونق مورد انتظار برساند.
به گزارش ايرنا در اين استان 18 مجتمع كشاورزي با پيشرفت فزيكي متفاوت در حال احداث بوده و كه شامل 10 مجتمع هاي گلخانه اي، 6 مجتمع شيلاتي و 2 مجتمع هاي دامپروري است.
شهرك گلخانه اي سريل آباد بوكان، درشك سلماس، خانشان اروميه، مياندوآب، درياس مهاباد، مهلذان خوي و شهرك شيلاتي آغ چاي جزو سايت هاي گلخانه اي آذربايجان غربي است.
از 122 شهرك گلخانه اي كشور 10 سايت كه هشت درصد شهرك هاي كشور به شمار مي رود، متعلق به آذربايجان غربي است.
مساحت كل سايت هاي گلخانه اي كشور 2 هزار و 729 هكتار است كه 427 هكتار آن در اين استان قرار دارد.
اشتغال مستقيم ايجاد شده در كشور افزون بر 15 هزار نفر در اين شهرك ها بوده و اين ميزان در آذربايجان غربي در صورت اتمام زيرساخت ها و واگذاري به سرمايه گذار به 2 هزار و 809 نفر خواهد رسيد.
7125/3072