كرمان- ايرنا- سرپرست استانداري كرمان بر مشاركت دستگاه هاي اجرايي براي تدوين كتاب وصيت نامه هاي شهدا تاكيد كرد و گفت: تهيه آثار هنري از جمله انيميشن با همكاري فرهنگ و ارشاد اسلامي، بنياد شهيد و امور ايثارگران و بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس نيز بايد انجام شود.

به گزارش ايرنا ،محمد جواد فدايي روز يكشنبه در شوراي عالي استاني ترويج فرهنگ ايثار و شهادت افزود: لازم است كه دستگاه هاي فرهنگي استان از جمله دانشگاه ها، فرهنگ و ارشاد اسلامي در نشست آينده پيشنهادات خود پيرامون استفاده از فضاي سايبري براي توسعه فرهنگ ايثار و شهادت را تدوين و اعلام كنند.
فدايي بر تاثيرگذاري تبليغات محيطي نيز تاكيد كرد و گفت: دراين زمينه بايد كار پژوهشي انجام شود تا حداكثر تاثيرگذاري را به دنبال داشته باشد.
وي بر تدوين روش هاي تاثيرگذار براي توسعه فرهنگ ايثار وشهادت تاكيد كرد و ادامه داد: در اجراي برنامه تبليغي و تبييني بايد از روش هاي علمي و موثر استفاده شود.
وي ادامه داد: همچنين مي توان بررسي روش هاي تاثيرگذار در تبليغات حقيقي و مجازي حوزه ايثار و شهادت را موضوع پايان نامه هاي دانشجويي ارشد و دكتري قرار داد و در قالب قوانين موجود از آنها حمايت كرد.
سرپرست استانداري كرمان گفت: شكي نيست كه ترويج فرهنگ ايثار وشهادت به لحاظ اخلاقي سياسي و اعتقادي تاثير بسيار زيادي دارد .
وي ادامه داد: براي حفظ و تداوم نظام اسلامي نياز به ترويج هر چه بيشتر ارزش هاي دوران دفاع مقدس و فرهنگ ايثار و شهادت داريم و همه دستگاه ها بايد در اين راستا همكاري لازم را داشته باشند تا آثار آن را هر چه بيشتر در جامعه مشاهده كنيم.
فدايي همچنين بر جمع بندي گزارشي درباره ميزان تحقق اختصاص 20 درصد بودجه هاي فرهنگي دستگاه ها به حوزه ايثار وشهادت تاكيد كرد و ادامه داد: بر اين اساس مشخص مي شود كه دستگاه ها چه ميزان از اين اعتبارات را در اين حوزه ها هزينه كرده اند.
وي با اشاره به اينكه كارهاي مختلف انجام شده و در دست انجام بايد بطور هماهنگ باشد، ادامه داد: كارهاي فرهنگي به سليقه ها، نگاه ها و انديشه ها مرتبط است و به همين دليل نمي توان بخشي از كارها را موازي كاري دانست زيرا هر كدام از اين آثار به صورت مجزا اثرگذاري ويژه اي دارند.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كرمان نيز با اشاره به اينكه شوراي عالي استاني ترويج فرهنگ ايثار و شهادت موظف است كه در هرفصل يك نشست را برگزار كند، گفت: تاكنون 19 نكته كارشناسي درباره برگزاري يادواره هاي شهدا جمع بندي شده است.
سردار محمدرضا حسني سعدي ادامه داد: اختصاص 20 درصد بودجه هاي فرهنگي به حوزه ايثار و شهادت و ساماندهي تبليغات در فضاي مجازي مهمترين موضوع هاي مطرح شده براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت است.
وي بر نحوه ساماندهي تبليغات محيطي در سطح استان نيز تاكيد و بيان كرد: كاشي شهدا از بارزترين كارهاي تبليغات محيطي است كه سالها باقي مي ماند .
مديركل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس استان كرمان نيز گفت: تدوين تاريخ نامه دفاع مقدس استان كرمان با تدوين 128 كتاب دنبال مي شود.
سرهنگ محمدمهدي ابوالحسني افزود: تاكنون 20 مورداز اين پژوهش ها به سرانجام رسيده و 11 مورد نيز چاپ شده است.
وي با اشاره به اينكه براي تدوين هر يك از اين كتاب ها چهار تا پنج سال زمان صرف شده است، اظهار داشت: انتظارداريم كه ادارات در راستاي تدوين اين كتاب ها همكاري بيشتري داشته و اعتبارات مورد نياز را تامين كنند.
در اين آئين كتاب 'حسين جان' سرگذشت شهيد حسين ايرانمنش نيز رونمايي شد.
7440/ 5054