به گزارش ايرنا، سرهنگ علي اصغر افتخاري عصر يكشنبه در جمع خبرنگاران افزود: شهرونداني كه مايل هستند زكات فطريه خود را به صورت اينترنتي پرداخت كنند، تنها از طريق مركزهاي داراي مجوز قانوني و يا از طريق موسسه هاي شناخته شده كه توسط رسانه هاي جمعي اعلام مي شود، اقدام كنند.
وي بيان داشت: در پايان ماه مبارك رمضان، تبليغات زيادي در فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي از سوي افراد سودجو در مورد پرداخت زكات فطريه به نيازمندان، آزادي زندانيان، بيماران نيازمند مي شود.
رييس پليس فتا هرمزگان اظهار كرد: افراد سودجو با راه اندازي سايت هاي اينترنتي جعلي و با سوء استفاده از عنوان هاي دروغ وابسته به موسسه هاي خيريه، كميته امداد و سازمان هاي مورد اعتماد و ارائه شماره حساب جعلي از شهروندان كلاهبرداري مي كنند.
افتخاري ياد آور شد: هم چنين كلاهبرداران با راه اندازي سايت هايي به مانند سايت موسسه هاي خيريه، شهروندان را به صفحه هاي جعلي درگاه هاي بانكي هدايت مي كنند و با سرقت اطلاعات كارت آن ها، از حسابشان برداشت مي كنند.
وي ادامه داد: هموطنان از واريز فطريه يا كفاره روزه خود به حساب هاي نامعتبر و شخصي افراد خودداري كنند و براي جلوگيري از گرفتار شدن در دام افراد كلاهبردار، بهتر است هنگام واريز پول در درگاه بانكي، به موارد ايمني از جمله آدرس دقيق سايت و پروتكل https توجه كنند.
رييس پليس فتا فرماندهي انتظامي هرمزگان تاكيد كرد: يكي از مهم ترين مراجع براي آموزش فضاي مجازي، سايت پليس فتا است.
افتخاري افزود: شهروندان در صورت مواجه با موارد مشكوك در فضاي مجازي آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرس www.CyberPolice.ir بخش فوريت هاي سايبري و گزارش مردمي و يا شماره تلفن 07621821961 اطلاع دهند.
7195/ 6048
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۶
بندرعباس- ايرنا - رييس پليس فتا فرماندهي انتظامي هرمزگان به شهروندان هشدار داد: با توجه به در پيش بودن عيد سعيد فطر، هنگام پرداخت فطريه و كَفاره روزه خود مراقب فراخوان سايت هاي جعلي و كلاهبرداران اينترنتي باشند.