به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، جان گری (John Gary) در «القاعده و معنای مدرن بودن» تلاش میكند تا «كلیشه گمراه كننده»ای كه القاعده را بازگشت به دوران قرون وسطی معرفی میكند، به چالش بكشد. او این گروه تروریستی را «محصول تبعی جهانی سازی» میداند:
«مثل كارتلهای جهانی مواد مخدر و كوپوریشنهای مجازی كسب و كار كه در دهه 90 به وجود آمدند، القاعده در زمانی به وجود آمد كه مقررات زدایی مالی ثروتهای كلان خارجی به وجود آمده و جنایتكاری سازمان یافته جهانی شده بود.
متمایزترین مشخصه القاعده، برنامهریزی یك خشونت سازمان یافته خصوصی در سراسر جهان است كه در گذشته ناممكن بود، همینطور، این باور كه با اقدامات تخریبی حیرتآور میتوان جهانی پدید آورد، در قرون وسطی وجود نداشت، نزدیكترین خویشاوندان القاعده آنارشیستهای اواخر نوزدهم اروپایی هستند.»
جان گری متخصص فلسفه سیاسی، پژوهشگر تاریخ نظریهها و استاد مدرسه اقتصاد لندن و دانشگاه آكسفورد در اثر خود به مسائلی چون فعالیتهای القاعده، بازار آزاد جهانی ، ژئوپلیتیك، دگردیسی جنگ و معنای مدرنیته پرداخته است.
نشر مروارید «القاعده و معنای مدرن بودن» را با ترجمه سهراب خلیلی شورینی و در 134 صفحه منتشر كرده است. این كتاب در 550 نسخه و به قیمت 125 هزار ریال به بازار كتاب عرضه شده است.
فراهنگ**1880** 9053
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۳
تهران - ایرنا - «القاعده و معنای مدرن بودن» كتابی تازه وارد به بازار نشر است كه به ظهور القاعده و مساله خشونت سازمان یافته در دنیای مدرن میپردازد.