به گزارش ایرنا، احمدعلی موهبتی روز سه شنبه در بیست و پنجمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان و سومین نشست مجمع مشورتی جوانان تربت حیدریه افزود: اهمیت موضوع زمانی بیشتر مشخص می شود كه بدانیم نخستین مجمع مشورتی جوانان استان ابتدا در تربت حیدریه تشكیل و آغاز بكار كرد كه این بیانگر بذل توجه مدیران شهرستان به جوانان منطقه است.
وی با بیان اینكه امروز برای جوانان كار خاصی انجام نمی دهیم و بیشتر نقش تسهیل گری امور را بر عهده داریم، اظهارداشت: جوانان این شهرستان در قالب 11 سمن دارای مجوز و 26 سمن كه در انتظار دریافت مجوز فعالیت هستند، در عرصه های مختلف فرهنگی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی نقش افرینی می كنند و این شایسته ارج گذاری است.
مشاور استاندار خراسان رضوی در امور جوانان نیز با بیان اینكه آمارها نشان می دهد مشاركت سیاسی و خرد جمعی در تربت حیدریه نسبت به استان در سطح بسیار بالایی است، گفت: حضور 87 درصدی مردم در آخرین انتخابات سیاسی مبین این ادعا است.
علی باغدار دلگشا افزود: در عین حال میانگین سنی طلاق این شهرستان كه در مردان 34 و در زنان 28 سال است، هر چند در سطح ملی وضعیت بدتر است، اما با كمك جوانان و در قالب سمن ها باید نسبت به رفع آسیب های اجتماعی تلاش بیشتری صورت گیرد زیرا نكته مهم آن است كه سمن ها نقش مهمی در ایجاد تحولات اجتماعی دارند.
وی در ادامه از ضرورت انجام اصلاحات آیین نامه پارلمان مشورتی جوانان یاد و تصریح كرد: شما با ارایه نظرات اصلاحی می توانید نقش مهمی برای انجام این اصلاحات داشته باشید.
شهرستان تربت حیدریه دارای 54 هزار و 194 نفر جوان است كه معادل سه درصد جمعیت جوانان استان و از این حیث پنجمین شهرستان استان است.
تربت حیدریه همچنین دارای 11 سازمان مردم نهاد (سمن)، 2 تشكل صنفی و 2 تشكل سیاسی است.
مركز شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در فاصله 150 كیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
1744/6121
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۴
تربت حیدریه - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه گفت: تشكیل مجمع مشورتی جوانان نماد برون سپاری خدمات دولت و به تعبیر بهتر دخالت دادن جوانان در امور تصمیم سازی و تصمیم گیری است.