تهران- ایرنا- دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بهبود تغذیه را یكی از روش های موثر در كاهش سرطان در كشور دانست كه با ایجاد شبكه محصول سالم می توان به آن دست یافت.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دكتر مصطفی قانعی در خصوص ضرورت ایجاد شبكه محصول سالم در كشور گفت: استفاده از محصولات غذایی سالم یكی از راه های كنترل بروز سرطان در دنیا است كه باید این موضوع مهم مدنظر حاكمیت و دولت باشد.
وی افزود: 50 درصد سرطان ها با تحرك بیشتر، عدم استعمال دخانیات و تغذیه سالم قابل پیشگیری است كه در این بین فراهم كردن سفره سالم و مواد سالم غذایی وظیفه دولت ها است.
به گفته قانعی، شبكه محصول سالم( طرح شمس) با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با هدف توانمندسازی، حمایت، ترویج و رتبه بندی محصولات سالم كشاورزی، تشكیل شد.
وی ادامه داد: مدل كاری 12 گام با محصول سالم از مزرعه تا سفره در مدیریت زنجیره تامین سبز كه توسط موسسه ترویج محصول سالم (مجری طرح) تدوین و ارائه شده است در اتاق فكر شبكه در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، كارگروه كشاورزی مورد تایید و حمایت است.
علمی ** 1836 **2017